reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki
w polowie sierpnia, mielismy robic teraz na 15 lipca, ale chrzestni nie maja wolnego i musimy czekac...
jak na 18 sierpnia, to bedziemy chrzcić razem:-)
Ja sie dobrze czuję, chcialabym iśc do wc się wyproznic, ale jakoś... nie umiem. i to nie ze psychicznie sie boje tylko po prostu nie umiem.
A i jeszcze wam powiem, ze dostalam cos w rodzaju lewatywy, więc do porodu już komfortowo było:-D:-D
Ide na karmienie i spac
Dobranoc all

reklama
Iskierka ale ja w Den Haag, takze w niedziele bede mala chrzest. :-)

Karola ksiadz troche problemy robil, ale ostatecznie stanelo na naszym, teraz musze wszystkie swistki skompletowac, chrzestnych do spowiedzi wyslac i heja :D my do spowiedzi niet - bo slubu niet - i rozgrzeszenia niet :-D

Iskierko - ja miałam ten sam problem. Tzn. siku to spoko dałam radę, ale drugą sprawę... to już gorzej. Z resztą do dziś mnie tyłeczek boli przy dwójeczce :baffled: (sorki za takie wyznania, ale co zrobić).

TheHague - zawsze to dobrze, że Tomuś będzie ochrzczony :tak:. Ominie Was spowiedź... osobiście nie lubię jej, mogliby zrobić powszechną jak w protestantyzmie :baffled:.

Dzien dobry ...Iskierko jeszcze raz GRATKI - mala boska a jesli masz problem z siusianiem:sorry2: to juz kiedys pisalismy ze na poczatku sprobuj pod prysznicem polewajac sie delikatnie bo szum wody tez prowokuje psychike:tak: albo odkrec kran w wc...co do dwojeczki to mi powiedzieli ze 3-4dni spokojnie moge poczekac nic sie nie dzieje..:tak:I wazna jest dieta lekkostrawna..
Nana powodzenia - mam nadziejej ze sie temu komornikowi jakos wywiniecie:baffled:

U nas szaro i ponuro, brrrrrr...:confused:

Witam
Hague no wiesz jak to jest ,ksiadz musi ustawiac do pionu ,bo jak nie on to kto?:sorry2: Ciesze sie ,ze jednak sie zgodzi ,czyli nie jest taki straszny jak o nim czasem slysze... Z polska polozna rodzilas?

Aniu u nas tez dzis szaro:baffled:

Witam i o zdrowko pytam :-D

Karola troche straszny ten ksiadz :-D szczegolnie ten jego wzrok momentami :cool2: no ale nie dalismy sie, moj tam jeszcze swoje dolozyl i ksiadz powiedzial ze ok. i jeszcze musielismy podpisac deklaracje, ze do konca 2013 roku wezmiemy slub :sorry2: bo ogolnie zyjemy w KONKUBINACIE hahahha, masakra :-p
Tak, rodzilam z polska polozna, pania Malgosia :happy2:

Moje baby ma dzis 5 miesiecy :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry