reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
No ja tez mam taka nadzieje ,bo jak bedzie padalo to tylko w poblizu moje mieszkanie zostaje
Ale mysle ze w razie czego to miejsca starczy dla kazdego...

Ale mysle ze w razie czego to miejsca starczy dla kazdego...

Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Dziękuję
. W sumie do pełnego miesiąca jeszcze 2 dni, bo to dopiero 7 lipca. Te suwaczki są jakieś dziwne...
. W sumie do pełnego miesiąca jeszcze 2 dni, bo to dopiero 7 lipca. Te suwaczki są jakieś dziwne...karola82_82
mama slicznego Michałka
Coreczka Astrid juz ma miesiac
gratuluje
Nana a to szkoda...
gratulujeNana a to szkoda...
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja widzę po ciuszkach, jak ten czas leci. Maja rośnie w oczach i na niej już mało co wisi. Natomiast ja się kurczę
, dziecko mnie zjada haha.
, dziecko mnie zjada haha.karola82_82
mama slicznego Michałka
Astrid to dobrze ze sie kurczysz
Mi dzis tesciowa powiedzial "no ladnie juz gruba jestes"
a niech ona popatrzy na siebie...
ide spac chodz nie wiem czy zasne , jak sie nam forumiatko rodzi

Mi dzis tesciowa powiedzial "no ladnie juz gruba jestes"

a niech ona popatrzy na siebie...ide spac chodz nie wiem czy zasne , jak sie nam forumiatko rodzi
reklama
Astrid mimo wszystko nie zapominaj, ze musisz sie dobrze odzywiac dla waszej dwojki
bo mala dostaje wszystko to co Ty jesz. dlatego nawet w biegu ale jakas kanapke trzeba zjesc
i obiad
bo pozniej anemie wychodza itd 
Mi sie moj organizm zregenerowal 8 tyg po porodzie (bo wtedy bylam na wizycie, to moze nawet wczesniej mu sie to udalo :-)), hemoglobine mialam identyczna jak przed porodem
bo mala dostaje wszystko to co Ty jesz. dlatego nawet w biegu ale jakas kanapke trzeba zjesc
i obiad
bo pozniej anemie wychodza itd 
Mi sie moj organizm zregenerowal 8 tyg po porodzie (bo wtedy bylam na wizycie, to moze nawet wczesniej mu sie to udalo :-)), hemoglobine mialam identyczna jak przed porodem