MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poki co wszystko idzie w dobra strone, ale wiadomo - rownowaga w przyrodzie musi byc, wiec napewno cos predzej czy pozniej sie zj..... zepsuje
;-)

zabki mamy juz 4
no ale wiadomo, jak to jest stac po tej 'drugiej stronie barykady'.. kolejki denerwuja, zawsze jakies braki w papierach, a wine zrzuca sie na pania stojaca w okienku
;-)

my w czerwcu wybieramy sie po paszport 5-cio letni dla Tomcia
czyli kolejne 60e rocznie laduje w naszej skarbonce 
fajnie ze ci sie tak udalo z praca no i wytrwalosci w szkole, pochwal sie jaki kierunek wybralas :-)
wczoraj wsiadam rano do auta a auto kapot
wiec na rower i do lekarza bo mialam wizyte i juz bylam spozniona. Auto prawdopodobnie pojdzie do zyda bo czesc wiecej warta niz auto wiec w najblizszym czasie przezucimy sie na rower i nogi. Malo tego dzisiaj mialam rano umowiona wizyte u dentysty szybko wstaje ubieram sie wszytko w biegu bo teraz na rowerze otwieram drzwi rower mi zaj......li 

no myslalam ze sie zalamie.........ale nic musialam szybko na nogach leciec do niego bo juz za pozno bylo na odmowienie wizyty. Na szczescie jak przyszlam od dentyst sasiadka wyslala mi sms czy nie stracilismy rowera bo kolo niej jakis stoi, wylecialam jak z procy do niej i rzeczywiscie okazalo sie ze to moj
jeszcze nigdy nie ucieszylam sie tak na widok roweru
teraz to moj jedyny srodek lokomocji i do tego mialam na nim jeszcze krzeselko od Daana .......nie wiem co nas to ostatnio przesladuje przesladuje 
a prace podsunela mi Alexja, przekonala mnie ze sprobowac zawsze warto i uwierzylam w swoje sily :-) od przyszlego tygodnia zaczynam u niej nauke holenderskiego, bo skonczylam na b1 a zeby studiowac musze miec b2. potem tylko egzaminy i mam nadzieje ze bedzie ok 

Dobrze, ze rower szczesliwie sie odnalazl 
Ja skonczylam bachelora i teraz koncze magisterskie. Zostalo mi napisanie pracy, ale dopadl mnie len i jakos nie moge sie zmobilizowac
.
.

jeszcze raz gratuluje decyzji i nowej pracy
dobrze ze chociaz sie rower znalazl
..i zdrowie dopisuje 

najlepiej bybylo jakbysmy tylko w domu siedzieli cala czwórka i sie przytulali i poprostu ciagle byli razem
chyba sie tak po 30-tce dzieje