niunia_2008
mama Wiktorii :)
ratujcie... wirus juz mi przeszedl, oby nie wrocil, ale trace glos:-( gardlo nie boli ale ledwo dzisiaj mowilam, znacie jakies domowe specyfiki na odzyskanie glosu?
my dzis sie wybralismy do hagi do sklepu "groszek", i musze powiedziec ze ma wielki plus w porownaniu do amsterdamskiego
przydalby mi sie taki sklep na codzien po swieze pieczywo a nie 60km w jedna strone
my dzis sie wybralismy do hagi do sklepu "groszek", i musze powiedziec ze ma wielki plus w porownaniu do amsterdamskiego
przydalby mi sie taki sklep na codzien po swieze pieczywo a nie 60km w jedna strone

Zuje ten imbir i chyba troche pomaga.
podobno do dwoch tygodni moze sie tak utrzymywac:-( ale na 10ta jade do lekarza, ciekawe czy mnie zrozumie

badania porobione i nic nie wyszło ,ale plus taki ,ze od prawie 10 lat krew itp sprawdzona...

a poza tym jakiś czas muszą w tej piance stać :-) ale cieplej dużo i...ciszej hihi. Iskierka nie mam pojęcia jak to jest ze spółdzielnią
u nas właściciel się zgodził i mój M kupił taniej te okna w PL sam wprawił i ..nie musimy płacić mu za czynsz /za miesiąc/:-) Miłego dnia... p.s. Ania wy macie aż dwa tygodnie? wolnego??? my tylko do 8.04