• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

home sweet home

reklama
Dziewczyny ja tez zamawilam caly sprzet przez interent tych sklepów jest teraz tyle ze mozna wybierac:) Nawet jak patrzylam na zakup pracowniczy jak mi to wszystko wychodzilo to jednak internet wygrał:)

no to dobrze, że tak mówisz, bo już myslałam, że wynajdziecie jakieś poważne powody, przez które nie warto kupować przez internet :)

Kota mam pytanie do Ciebie :-) Wiem, że niedługo planujecie przeprowadzkę i chciałam zapytać czy Kubinek będzie od razu spał u siebie w pokoju czy raczej w Waszej sypialni? Pytam, bo my planujemy przeprowadzkę we wrześniu i zastanawiam się gdzie ulokować Karolcię.

sama się nad tym nadal zastanawiam, pewnie na początku będziemy spać w jednym pokoju, żebyśmy się wszyscy przyzwyczaili do nowego miejsca, a z biegiem czasu łóżeczko razem z Kubinem powędruje do jego pokoju (pewnie jak już całkiem spokojnie zacznie przesypiać sam noce, bo jeszcze mu się zdarza przebudzać)

Dziewczyny HELP!!

Już kręćka dostaję... Cciag dalszy kombinowania z kuchnią... Więc przeprowadzam głosowanie. Na razie chodzi mi o rozmieszenie i kształt szafek. Propozycje są następujące:
1/ kiczen.jpg
2/kiczenfaiw.jpg
3/kiczenfor.jpg
4/kiczentri.jpg
5/kiczentu.jpg
6/kuchnia2.jpgkuchnia3.jpgprzy czym tutaj zamiast tych trzech wąskich zrobiłabym tak, żeby były 4 takie wysokie, pionowe fronty.

Proszę o Wasze opinie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry