reklama

home sweet home

reklama
Dziewczyny ja tez zamawilam caly sprzet przez interent tych sklepów jest teraz tyle ze mozna wybierac:) Nawet jak patrzylam na zakup pracowniczy jak mi to wszystko wychodzilo to jednak internet wygrał:)

no to dobrze, że tak mówisz, bo już myslałam, że wynajdziecie jakieś poważne powody, przez które nie warto kupować przez internet :)

Kota mam pytanie do Ciebie :-) Wiem, że niedługo planujecie przeprowadzkę i chciałam zapytać czy Kubinek będzie od razu spał u siebie w pokoju czy raczej w Waszej sypialni? Pytam, bo my planujemy przeprowadzkę we wrześniu i zastanawiam się gdzie ulokować Karolcię.

sama się nad tym nadal zastanawiam, pewnie na początku będziemy spać w jednym pokoju, żebyśmy się wszyscy przyzwyczaili do nowego miejsca, a z biegiem czasu łóżeczko razem z Kubinem powędruje do jego pokoju (pewnie jak już całkiem spokojnie zacznie przesypiać sam noce, bo jeszcze mu się zdarza przebudzać)

Dziewczyny HELP!!

Już kręćka dostaję... Cciag dalszy kombinowania z kuchnią... Więc przeprowadzam głosowanie. Na razie chodzi mi o rozmieszenie i kształt szafek. Propozycje są następujące:
1/ kiczen.jpg
2/kiczenfaiw.jpg
3/kiczenfor.jpg
4/kiczentri.jpg
5/kiczentu.jpg
6/kuchnia2.jpgkuchnia3.jpgprzy czym tutaj zamiast tych trzech wąskich zrobiłabym tak, żeby były 4 takie wysokie, pionowe fronty.

Proszę o Wasze opinie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry