reklama

home sweet home

reklama
Myślę, że by starczyło szafek, bo wbrew pozorom, to wcale dużo mniej miejsca nie ma w tym rozmieszczeniu, które Wam się podoba.
Minus jest taki, że wtedy muszę tam po lewej wcisnąć okap jeszcze, najlepiej skośny, żeby nie przysłaniał za dużo (choć jakoś za nimi nie przepadam)

Ja jestem tego samego zdania co inka, czyli nr 2.:-)

Chciałam Wam się dziewczyny pochwalić, że nasz remont idzie pełną parą. Dzisiaj zostały wstawione wszystkie okna. Niby normalna rzecz, ale ja bardzo cieszę się z postępów, bo przeprowadzka coraz bliżej :-):-):-):-) Tata ma dwa tygodnie wolego, więc mój M, dwóch braci, tata i hydraulik ruszyli z robotą :-):-):-)

27012701 super!! :) W końcu sobie będziecie mogli rachunków sami pilnować ;P Czekam na zdjęcia posiadłości :)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź :) Moja siostra również wybrała nr 3. I choć na początku bardziej chciałam taką "nadźganą", to chyba wybiorę te kwadraty, bo taki jakiś porządek wtedy panuje.
Jeszcze zrobiłam jedną przymiarkę:
kiczensiks.jpg
Ale to chyba z kolei wygląda zbyt masywnie...
W każdym bądź razie OGROOOOOOMNE DZIĘKI!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Myślałam o takim meblowym (nie wysuwa się tylko sobie siedzi na stałe w takiej wąskiej szafce)

A no i nie napisałam, jeszcze jest taka zabudowa na całej ścianie, której nie widać:
sciana.jpg
więc szafek ogólnie mało nie ma, więc się zastanawiam nad wersją nr 3 albo tą co teraz dodałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry