reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

reklama
Madzia gratujację My też chodzimy i kopiemy piłkę I Klusek w końcu załapał o co chodzi z buzi buzi tylko w jego wykonaniu jest takie "zębiaste":-)

Gratulacje dla Krzysia !!!!!

Piotrek amen robi :-D :-D :-D Nie wiem nawet kto go tego nauczył.....ale wygląda to cudnie :-)

dzieki laski ale do prawdziwego chodzenia to jeszcze troche nam brakuje wiecej na dupie niz na nogach ale zawsze kilka kroków zrobione..

niezle z amen musi wyglagac.. pamietam jak Jula sie modliła miała pół roku i swietnie jej wychodziło:) młody juz taki świety nie jest;-)

a od rana chodzi i mówi "zet":-)

Gratulacje dla Biegaczy:):)
Jacuś niestety nauczył się bić:-(nie wiem skąd, ale jak mu coś nie odpowiada to bije łapką, szczególnie po buzi, wtedy mówię "Oj nie wolno" przytrzymuję łapkę i staram się odwrócić uwagę. Nie mam innego pomysłu na to, no i gryzie...Niestety dostaje nam się szczególnie, jak wracamy z pracy, jakby chciał nas ukarać, że go zostawiamy, ale też jak na coś nie pozwolimy...Kurcze szybki ten bunt...a tu za bardzo nic tłumaczyć się nie da. Jak uda się kogoś ugryźć i krzyknie się auu!to On się hihra no ręce opadają:-(

Asia - nas Ola często bije, nie potrafię nauczyć jej żeby głaskała nas, tylko bije :-( ale ją to bawi, ona nie robi tego ze złości, tylko z radości właśnie :happy:

Brawa dla chodziarzy!!!!

Blanka przy pchaczu ładnie chodzi, za rączki też ale sama jak na razie przy meblach, kanapie. Choć czasami się zapomina i się puszcza. Blanka od dzisiaj mówi to to czyt. co to komicznie to wymawia.

reklama
Niestety moje dziecie też nas bije i śmieje się jak nie wiem;-) mówimy jej żeby nas głaskała to głaszcze a za chwilę bije znowu:tak:

Do góry