klaudia011
Fanka BB :)
Jeju, ale Krzyś pięknie chodzi! BRAWO :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

bo do teraz to tylko tata i tata az zazdrosna bylam
no ale sie doczekalam mama

.
, ale szkoda, że nie widziałaś:-(. Mój Mati dziś zaliczył tą umiejętność - przeszedł połowę korytarza też zupełnie sam

, jestem przeszczęśliwa :-):-):-):-):-), no i miałam kamerę w pokoju (bo tworzę dla niego płytkę CD z największymi - jak na razie - osiągnięciami np. jak bije brawo, jak pokazuje chomiczka palcem, albo wciska różne mechanizmy w zabawkach starszej siorki), więc mi się udało sfilmować naprawdę pierwsze kroczki mego synka !!! 

i jak zapytam jak robi kotek, to tak śmiesznie miauczy, że wszyscy placzemy ze śmiechu 
. Nie liczę mama, bo to już opanował, a teraz jak coś je i mu zmakuje to mniam, albo jak coś bardzo chce to tez mniam :-).
.
Wstaje przy czym się da- najlepsze są nasze nogawki spodni i dalej już podąża trzymana za rączki. Mamy problem z bucikami bo kupiłam takie, że córcia jes sobie odpina- ciekawa jestem jakie wy macie??? (Nie mam pewności czy na dobrym wątku pytam?)
rączki jakoś tak w U wygina i wygląda mega uroczo przy tym :-)

tak 2, 3 i bęc ;-) co chwilę ćwiczy, idzie trzymana za jedną rączkę