reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

Skrzat od zawsze wykazywał duże zainteresowanie dekoderem, a szczególnie przyciskiem on/off - tak cudnie świecącym na zielono lub czerwono. a do tego ten ekranik z cyferkami obok. do wczoraj wyciągał tylko łapkę i dotykał.
wczoraj wyszłam z domu przed 15, a Skrzat został z ojcem. wracam wieczorem i dumny ojciec mówi, że syn nauczył się używać on/off i zafascynowany patrzył jak mu sie kolor światełka zmienia. długo mu się tak bawić nie dał, bo raz, że nie mógł pooglądać telewizji, a dwa - od tego pstrykania dekoder się przez chwilę "zawiesił".
dzisiaj od rana Skrzata ciągnęło do dekodera wiec mu go zasłoniłam taką pufą z fatty. wyszłam do kuchni, wracam po chwili i patrzę a tu pufa odsunięta i dzidziuś w akcji.
niestety dekoder nie żyje :-(

reklama
Kris mowi takie slowa: mama, tata, pa pa, tam, ne ne (czyt. nie), bwum bwum (czyt. brum), nam nam (czyt. mniam), pozatym rzuca do mnie pileczke, ja mu odrzucam i tak sie bawimy, stoi coraz dluzej bez trzymanki, no i czestuje mame chrupkiem czy inna przekaska ;-)

perla 2212 tak jakbym o moim synu czytała. Domiś uwielbia tulić swoje pluszaki a robi to tak bosko i takie fajne dźwięki przy tym wydaje że ja padam ze śmiechu.:laugh2::laugh2::laugh2:

hej
ja sie musze pochwalic ze moj synek juz chodzi od 25 dni teraz to juz prawie biega...
a z nowych umiejetnosc to nauczyl sie kopac balonik :-D (pewnie zostanie pilkarzem jak jego tatus) i zawsze rano jak wstanie da buziaka i tacie i mamie po 2 razy w usteczka:-Dtak sam z siebie:zawstydzona/y:,przynosi zabawczki a nawet dzieli sie chrupkeczkami:-D a i pokazuje w ksiazeczce swojej ulubionej zwierzatka jak mama czyta na dobranoc:))

reklama
Dorwałam sie do kompa bo nasz zepsuty....Piotrek ma swoje pierwsze samodzielne kroki zaliczone...2 razy po 3-4 od fotela do kanapy :-) Jest sukces :-)

Do góry