Lenuszka
Mamusia Gajusi
No w nosidełkulena- a w czym teraz gaja jeździ? mieści się w nosidełku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w nosidełkulena- a w czym teraz gaja jeździ? mieści się w nosidełku?
Lena ja mam Fotelik Cybex Pallas-FIX 2011 + Gratisy (9-36kg.) (1545473064) - Aukcje internetowe Allegro jest na 1 miejscu na foteliki info w kategorii 9-36kg, powiem Ci że Krzysiek nie narzeka na jazdę w nim...jedyny problem to to że w niektórych samochopdach (tzn w moim espero i rodziców polo, innych nie testowałam, ale na pewno w Aveo chevrolet są wystarczające) pasy nie starczają aby go prawidłowo przypiąć, ale jakoś sobie radzę teraz będę kupowała samochód pod fotelik tzn. pasy muszą być na tyle długie aby go prawidłowo zapiąć.Jakie macie foteliki samochodowe??Tzn jakich firm??A moze ma któras do odsprzedania??
My mamy Maxi Cosi Tobi, Igula lubi w nim spać, więc pewnie jej wygodnieJakie macie foteliki samochodowe??Tzn jakich firm??A moze ma któras do odsprzedania??
Kupiliśmy fotelik w końcu i nie żałuje czerwony
CHICCO FOTELIK SAMOCHODOWY KEY 1 ISOFIX 9-18 kg (1552161245) - Aukcje internetowe Allegro
nooo taki to rozumiem,moj chicco jest starszy modelnie ma bajerow
ale Gaja dziwnie wygladała jak przymierzylosmy![]()
hehe jak pilotkaja sie tez nie moglam przyzwyczaic![]()