reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
anecznik moje lozeczko turystyczne ma materacyk ale jest taki cienki ze na dluzszy pobyt nie da rady na nim spac :no: wiec chce kupic zwykly i zostawie go pozniej u mojej mamy albo komus oddam, Lila i tak ma problemy ze spaniem w lozeczku wole jej nie dobijac :-D

Szkoda że mieszkasz tak daleko, mam jeden prawie nie używany, kupiony na wizyty u mamy, ale dowieźliśmy ostatecznie łóżeczko więc teraz leży nie potrzebny:(

Laski co kupowałyscie z zabawek jeszcze dla dzieci??Chciałabym cos Gai kupic ale nie bardzo wiem co:(

My już przestaliśmy kupować zabawki, na topie u nas są bajeczki, głównie ze zwierzątkami :) W hipermarketach jest sporo takich małych książeczek, z kilkoma grubymi kartami, same obrazki i tylko podpisy pod obrazkami. Mała ogląda to przy jedzeniu, między jedzeniem, wymiennie o zwierzątkach i o dzieciach (seria o Ubrankach :). A z zabawek to ostatnio najlepsze są gazety, mamy torebka, papier śniadaniowy albo wrzucony klocek do tekturowego pudełka po chusteczkach :)

My już przestaliśmy kupować zabawki, na topie u nas są bajeczki, głównie ze zwierzątkami :) W hipermarketach jest sporo takich małych książeczek, z kilkoma grubymi kartami, same obrazki i tylko podpisy pod obrazkami. Mała ogląda to przy jedzeniu, między jedzeniem, wymiennie o zwierzątkach i o dzieciach (seria o Ubrankach :). A z zabawek to ostatnio najlepsze są gazety, mamy torebka, papier śniadaniowy albo wrzucony klocek do tekturowego pudełka po chusteczkach :)

z zabawek bardziej rodzice mają frajdę, zwłaszcza z kupowania:-D najbardziej lubię powiększać kolekcję Lukasza samochdzików:-D

anecznik moje lozeczko turystyczne ma materacyk ale jest taki cienki ze na dluzszy pobyt nie da rady na nim spac :no: wiec chce kupic zwykly i zostawie go pozniej u mojej mamy albo komus oddam, Lila i tak ma problemy ze spaniem w lozeczku wole jej nie dobijac :-D

Nasze niby też ma materacyk ale szkoda gadać (cienki jak papier), więc ostatnio kupiliśmy taki TURYSTYCZNY MATERAC PIANKOWY 120 x 60 cm (1692147552) - Aukcje internetowe Allegro i jesteśmy zadowoleni :-) jest poręczny no i lepszy od tego co miał w łóżeczku.

co do zabawek to mój stary kupił ze dwa mc temu córci swojej kochanej Gąsienicę gawędziarkę z FP. w sklepie kosztowała 160 zł (kumpela mówiła,że na allegro kupiła za 102zł ale twierdziła,że gorszej jakości niż nasza) i Jadźka jest nią nadal zachwycona. Nadal się bawi, przekłada zwierzaczki i i dyla przy muzyce. Żadna zabawka jak na razie nie miała takiego wzięcia. A i jeszcze na imieninki dostała wózek, taką spacerówkę małą do lalek za 35zł i też nią wszędzie śmiga: w domu, na dworze i nie pytajcie co w niej przewozi, bo ładne lalki tam rzadko lądują hehe

Hmm to ja nie narzekam, Nela się bawi zabawkami, aczkolwiek na pierwszym miejscu są u niej książeczki - takie, o których pisze arica, małe,z kilkoma grubymi kartkami. Stoliczek edukacyjny mamy z firmy leap frog, taki nieco inny bo wygląda tak:
51ve6wkdqlsl500aa300.jpg
z innych kupionych ostatnio zabawek, mamy laptopik firmy vtech
vtech_baby_laptop.jpg
oraz muzyczne bębenki fp Fisher Price Muzyczne Bębenki K8845 - opinie o Fisher Price Muzyczne Bębenki K8845
i stonogę z leap frog LeapFrog Stonoga liternoga 46000 - opinie o LeapFrog Stonoga liternoga 46000
Z tego co wymieniłam w domu największe powodzenie ma stolik i stonoga a w podróży laptopik się sprawdza, w domu staram się jej go nie dawać

reklama
Do góry