reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja ostatnio napaliłam się na drewniane klocki dla Kamila, tylko muszę jeszcze mojego przekonać :-)
sprawdzaj tylko atesty
Jas dostal wiadro fajnych klockow ale stoja na szafie i czekaja na czasy kiedy nie bedzie wsadzac wszystkiego do buzi
jak namokna to smierdza pokostem a kolorowe zostawiaja farbe

Adorea mi sie 3 podoba

reklama
Jeśli nie macie, to proponuję kupić dziecku klocki DUPLO :) Są takie od 1,5 roku albo od 2 lat. Pola dostała takie na pierwsze urodziny i może nie jest nimi zachwycona, ale bawimy się nimi razem :) Tzn ja układam wieżę, a ona ją rozwala i tak w kółko. I ma przy tym niezłą radochę! :) A potem uczymy się wszystko z powrotem wrzucić do pudełka, więc i zahaczamy o edukację ;)
Na allegro jest tego mnóstwo, tu przykładowy zestaw:

LEGO DUPLO 5506 PUDŁO 71 KLOCKÓW, KRAKÓW (1722621817) - Aukcje internetowe Allegro

U nas największą frajdą jest okienko i piesek, bo mamy taki zestaw z pieskiem i chłopkiem. A tak poza tym to wszystkie inne zabawki są dobre na chwilę, a potem idą w kąt.. A takimi klockami to pobawi się trochę teraz, jak i za 3 lata.

Ja też z Łukaszkiem bawię się tymi klockami, najlepsze też okienko i autko.
adorea- wszystko się moze zdarzyć :) ale te klocki są spore więc chyba małe prawdopodobieństwo uduszenia. Jeśli chodzi o stórj to wg mnie pierwszy

Myślicie, ze taki prezent spodobałby się 3latce???

http://allegro.pl/interaktywna-gra-miekka-mata-mlotek-od-ramiz-i1712560252.html

albo takie coś?

http://allegro.pl/gra-zrecznosciowa-mb-hasbro-elefun-super-i1727226188.htmlhttp://allegro.pl/show_item.php?ite...bef683b7441d98c4b031b0dacff8bd2d8f4e849d8f130

Ostatnia edycja:
ja już chyba nie ubiorę nigdy dwuczęsciowego, musiaŁABYM MIEĆ CHYBA MAJTKI ODRAZU Z GOLFEM HEHEHE
A ja mam gdzieś że mam 7kg nadwagi...nie cierpie jednoczęściowych a przecież nie założę spodni i bluzy, więc muszę się pogodzić z sadełkiem i wyjść na plażę

Potrzebuje pomocy na szybko, który kostium ładniejszy...musze jutro rano zamówić koniecznie
1) Peach Field - bielizna damska w dużych rozmiarach, biustonosze, figi, straingi
2) Peach Field - bielizna damska w dużych rozmiarach, biustonosze, figi, straingi
3)Peach Field - bielizna damska w dużych rozmiarach, biustonosze, figi, straingi
Mały wybór ale muszę któryś z tych bo są w miarę tanie i w moim rozmiarze 65G 70FF

Mi się najbardziej podoba ostatni :)

A ja mam gdzieś że mam 7kg nadwagi...nie cierpie jednoczęściowych a przecież nie założę spodni i bluzy, więc muszę się pogodzić z sadełkiem i wyjść na plażę
bardzo dobre podejście :) z tych linków jak dla mnie to 2 lub 3 :)

Zyrrafka - ten słonik wydaje się fajny na prezent, a nie myślałaś o ciastolinie?? Pełno jest przeróżnych zestawów ... CIASTOLINA Play Doh MAGICZNA LODZIARNIA 8 TUB!!!!! (1741819434) - Aukcje internetowe Allegro i jak kaski zostanie to jakieś ubranko do tego

Dziewczyny czy na piaskownicę dla naszych szkrabów nie jest za wcześnie? Ma któraś? Iga wszystko musi włożyć do buzi i tak się zastanawiam czy piasek też by pchała :eek:

reklama
bardzo dobre podejście :) z tych linków jak dla mnie to 2 lub 3 :)

Zyrrafka - ten słonik wydaje się fajny na prezent, a nie myślałaś o ciastolinie?? Pełno jest przeróżnych zestawów ... CIASTOLINA Play Doh MAGICZNA LODZIARNIA 8 TUB!!!!! (1741819434) - Aukcje internetowe Allegro i jak kaski zostanie to jakieś ubranko do tego

Dziewczyny czy na piaskownicę dla naszych szkrabów nie jest za wcześnie? Ma któraś? Iga wszystko musi włożyć do buzi i tak się zastanawiam czy piasek też by pchała :eek:

My mamy piaskownicę i Gaja siedzi w niej od Maja;)
Czasami zdarza jej sie zjesc piasku ale to już bardzo sporadycznie;)

Do góry