reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
kinga30
Jak ktoś lubi to niech sobie kupuje, radzę tylko w uniwersalnych kolorach, żeby można było założyć chlopcu i dziewczynce., ponieważ lezala ze mną dziewczyna w szpitalu która miała wyprawkę dla dziewczynki bo chciała dziewczynkę a okazało się że chłopak☺ zresztą zawsze warto wybierać uniwersalne kolory bo lekarze też czasami się mylą☺
Ja jestem w 26 co prawda wyprawki jeszcze nie mam będę sobie juz może we wrześniu po trochę kompletowac ciuszki tez mało kupiłam to co mi się spodoba a tak ti mnóstwo ciuszków mam od mamy i teściowej to co mam zabronić im kupować chociaż to mam z głowy kupie tylko coś jak mi sie spodoba
kinga30
Ja z córka nie znalam plci do 8 miesiąca. I w ogóle mi się z wyprawka nie spieszylo caly czas mi sie wydawalo że mam na to jeszcze czas☺ z synem od 25 tyg mialam skurcze i wiedziałam że nie dotrwam do terminu dlatego też za wyprawkę wzięłam się wcześniej
kinga30
Cały czas tak siedziała że nie było widać☺ a na synka w 5 miesiącu też mi powiedział lekarz ze dziewczynka za miesiąc się poprawił że na 100 chłopak☺Ja poznałam w 16 tyg widzialam siusiaka i dalej się nic nie zmieniło
Z reszta na 4d widzę ze to chłopczyk hehe
Tak późno nie chciała się pokazać?![]()
reklama
No po wypowiedzi Malaja chyba tak![]()
hmmm... ciekawe...dziwna jesteś wiesz?