Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trochę spadła w centylu, ale niewiele i to się bardzo często zdarzawitajcie
Moje dziecko wazylo 18.08 - 4,84 a dzisiaj byla wazona w przychodzni i 5.44. Ma skonczone 3mies 2 dni temu. Przybrala rowno 600g... jutro będę miala.rozmowe z pediatra, bo nie wiem czy to normalne ? Jak dla mnie to trochę mało.. zwłaszcza na kp?
Zawsze mi przybierala po 300g na tydzien, waze ja sobie co 2 tyg. W ciagu ostatnich 2 tyg przybrala tylko 30g i srednio chce ssac mi piers- moze to taki etap ze lubi się rozgladac, bo w nocy ladnie je. Ale ja Po porostu sie martwię ze moze cos jej jestMi się wydaje ze przesadzasz z ta waga...jak by nie przybierala to bys mogla sie martwic....niewiem ile Ty chcesz zeby dziecko 7kg wazylo...ma swoje tempo w nastepnym miesiącu moze nadrobi...
Masz tą wage typowo niemowlęcą?Zawsze mi przybierala po 300g na tydzien, waze ja sobie co 2 tyg. W ciagu ostatnich 2 tyg przybrala tylko 30g i srednio chce ssac mi piers- moze to taki etap ze lubi się rozgladac, bo w nocy ladnie je. Ale ja Po porostu sie martwię ze moze cos jej jest![]()
To w poltorej miesiąca 2kg przybralMoj mały urodził się 12.08 z waga 4 180
Spadł do 3.780
W poniedziałek byliśmy u pediatry I waga wskazała 6.09kg