reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imie dla dzidzia

A ja znalazlam tylko tyle ze jest to skrot utworzony od imienia Nadzieja,i jest to imie pochodzenia francuskiego,czesto nadawane w rosji i ostatnio w polsce

reklama
Podoba mi sie Nadia ale mojemu misiowi nie bardzo jak zawsze zresztą hihhi
mam jeszcze okolo 4 misiecy na zastanowienie sie ale jestem straszniie wybredna i cięzko mi sie zdecydować na jakieś konkrety ::)

Nadia jest fajne. też się zastanawiałam. dzisiaj znowu była wojna o Igę :) Grześ stwierdził, że już bardziej mu się podoba Nina, Natasza albo Ida- tylko nie Iga. Nie wiem czy się ze mną drażni (bo to i tak wszystko moje propozycje)ale strasznie mnie denerwuje..

taak. tak jakby grzesiek było fajne ;) twierdzi że między Idą a Igą tylko jedna litera różnicy, więc mogę pójść na kompromis. I weź tu wytłumacz facetowi...

Echhhhhhhhhhhhhhh z tymi facetami ::) mojemu tez sie zadne nie podoba a sam nie wymysli nic :mad: teraz jak wroci to bedzie glowny temat,bo juz czas jakies ustalic,moze nie konkretnie ale zeby jakies co obojgu bedzie pasowalo-a tu chyba bedzie trudno,oj trudno

Pewnie, że czas.. ja jestem konkretna kobieta i jak się zdecydowałam, to już mi się nie zmienia. i przecież trzeba jakoś do dziecka mówić no nie??? (nigdy nie wiadomo na 100% jaka płeć więc na wszelki wypadek raz mówię Iga a raz Szymon :))
a facetom to się wydaje, że ciągle jest dużo czasu.

reklama
Do góry