reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla dzidziulki

Karlam, to ja moze zaczne przy Tobie mowic, ze jestem Malgorzata (tak mam na drugie) wole z Toba nie zadzierac ;-)

reklama
u nas bedzie Jakub, ale podoba mi sie tez Michal, ale moj maz nigdy nie zgodzi sie na Michala, bo ma zle wspomnienia z tym imieniem:baffled: jakby okazalo sie jednak, ze bedziemy mieli dziewczynke, to maz chce Gosie, ale chociaz mi sie podoba to imie to raczej nie przejdzie, bo jego byla dziewczyna tak miala na imie:no:

Aph no co Ty <przytul> bez przesady ;-) znam duzo Anek ktore bardzo lubie, ale dzidzi bym tak nie nazwla ;-) chyba nie moglabym sluchac jak maz mowi do dziecka "kochana Ania" chyba mnie rozumiesz :-)

Szmiks widze ze jednak znane nam osoby duzy maja wplyw na wybor imienia ;-) heheh buzka

Karlam, jasne, ze rozumie, ja bym corce nie dala na imie Monika, bo mojemu Piotrkowi kiedys sie taka jedna podobala i do dzisiaj ma to na tapecie :-D

Lorien, sliczne. jakby nie to, ze mojego Piotrka kuzyna corka ma tak na imie, to pewnie bym sie nad nim zastanawiala. :tak:

Ja wypisałam spis imion które mnie się podobają. I zaproponowałam, żeby wybrał coś spośród, albo dorzucił swoje. Wpisałam też Emilka i pomyślałam, że fajnie byłoby gdyby mu się spodobało. No i on popatrzył i mówi, że Emilka najładniejsze. więc chyba klamka zapadła, co nie? ;-)

reklama
Mariaolka - lekarka podkuknie mi dzidzię na przyszłej wizycie - 18-ego października - ciekawe co zobaczymy :dry:
Karlam1 - to samo jest u mnie - w życiu nie dałabym Asi, Mariusza, Mirka - jak się imie źle kojarzy to faktycznie bez sensu.
Lorien - Emilka (córeczka kuzynki mojego Tomka tak ma na imie) i ja na początku myliłam ją z Amelką - i teraz jest szansa :) Tomuś jeszcze nie wie, że to jest dla mnie chyba nr 1 dla dziewczynki, chociaż sama jeszcze nie wiem czy oby napewno :laugh2:

Do góry