aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
MariaOla mi sie starsznie Gaja ostatnio spodobalo. Lecial w telewizji program o takiej dziewczynce niepelnosprawnej, miala na imie wlasnie Gaja a byla taka pogodna, ze poprostu, az sie poplakalam, ze ta dzidziulka ma tyle radosci w sobie pomimo wszystkiego ( byla bez nozek i miala raczki tylko do lokcia ) miala chyba 8, albo 9 lat. Ech lepiej tego nie czytajcie, wiem, ze nie powinnysmy takich rzeczy ogladac, ale to bylo silniejsze ode mnie.
No i tak mi sie ta Gajka spodobala, ze sie zastanawiam miedzy Agatka a Gaja, ale u mnie to raczej ta Gaja nie przejdzie, pewnie mnie cala rodzina wyklnie.
No i tak mi sie ta Gajka spodobala, ze sie zastanawiam miedzy Agatka a Gaja, ale u mnie to raczej ta Gaja nie przejdzie, pewnie mnie cala rodzina wyklnie.

ale na to 100% bym sie tak całkiem nie nastawiała. Jak na razie jest Weronika. Podoba mi się też Julia albo Zuzanna ale tyle ich wkoło. No Natalii też...
ja na przyklad wybralam Michałka bo zawsze mialam sentyment do takiego jednego hehehe i chyba juz mi to zostanie, a dla dziewczynki Agnieszka bo imie jest proste, ale nie za bardzo pospolite ani nie wyszukane i kojarzy mi sie z silna i przedsiebiorcza osoba :-) za to w zyciu bym nie dala na imie dziecku Łukasz, Andrzej czy na przyklad Artur ( zle mi sie kojarza chociaz Artur mi sie szalenie podoba), a dla dziewczynki w moim przypadku zabojstwem by była Ania (ze wzgledu na prwie roczne rozstanie z obecnym mezem wslasnie przez taka jedna Anke wrrrr
az mnie telepie) ;-) no i tak to jest z tymi imionami