Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Narazie je postawiłam na oknie bo nie wiem gdzie będą wisiały.Te serduszka z boku to ramki na malutkie zdjęcia też mi sie spodobały i je wziełam. Misialina ja kupowałam na sztukę dawałam w przeliczeniu 10 zł za literkę.Ale warto bo nprawde fajnie wyglądaja.
Widziałam jeszcze w tym sklepie w podobnym stylu co literki taką dużą ramkę na zdjęcia z napisem moje pierwsze 12 miesięcy i 12 małych ramek.Tylko ta ramka kosztuje 400złi sie mocno zastanawiam bo to już uważam drogo,ale specyfika tego sklepu taka jest.
Tusen, fantastyczna historia! W sumie taka trochę romantyczna Teraz wydrukuj tego posta w której ją opisałaś i schowaj do skrzyneczki z pamiątkami synka- kiedyś sobie przeczyta)
tusen wielkie gratulacje ja jak bym chyba zmienila imie z norberta na inne nigdy bym sobie niedarowala...po prostu czuje ze to bedzie dobre imie dla mojego synka i juz a jak sie komus nie podoba trudno.....
U mnie narazie Aleksander "na tapecie", tylko problem bo to nie jest imie święte, a na drugie ma mieć po dziadku Wiesłam i to też nie świete, myśle o tym w kontekscie chrztu. Evka
Tomek super !!! MUsze sie nad tym imieniem też zastanowic.https://www.babyboom.pl/forum/members/evka-87745.html