Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aestima naprawde z Ciebie wrażliwa dusza że nawet w historyjce zakupowej kawałek romantyzmu dostrzeżesz :-) Madziolka no właśnie krótsze imię mniejszy wydatek:-)
Mgordon, Agatka dziękuję Imiona kojarzą mi się z osobami i znam samych fajnych Tomków Polecam Polkajka świetne te literki...i cena przystępna. Kuszą mnie im częściej je oglądam ...choć w oko wpadł mi już pociąg nad łóżeczko...ale to dam na watek kącika
Moje typy ciagle to:
1. Matylda - pierwsze moje imie jakie mi sie spodobalo, moj typ, ale cala rodzina krzywi nosem na to imie.
2. Michalinka - przesliczne imie, ale mezus kategorycznie powiedzial NIE. Ze niby dzieci beda sie smiac i przezywac Michal...
3. Zoja - takie niespotykane tez sliczne, ale mezus powiedzial NIE, bo mu sie z psim imieniem kojarzy
4. Alicja, ale tylko w wersji pelnej, juz skrot Ala mnie wkurza..