reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla dziecka

Ja chcę mieć Wiktorię, badz Julię..mąz tylko kreci nosem..coż..zgodni jesteśmy co do chlopca-Konrad Paweł:)

reklama
Ja się upieram przy Janku a potem Julek, ale mój mąż kręci nosem trochę. Z dziewczynką mam problem bo nie mam faworyta wśród imion dla dziewczyek, chyba dlatego ,że najbardziej podoba mi się moje ::)

patrzę że tych Jasiów to będzie trochę...
ilinka - skoro ci się podoba swoje imię to zrób tak ja ja daj jej na drugie Ilona...

No to tak myślałam ale nie wiem jakie na pierwsze??????? Z i mionami dla chłopców nie mam jakoś problemu, dla gromadki mam imiona:)

reklama
Witam dziewczyny. Jak nic się nie zmieni to będę miała dwójeczkę- więc problem podwójny z imionami. Dla facetów zawsze łatwiej: Szymon, Karol, Igor, Marceli, Jonasz...Z kobietkami mam większy problem, a jakby dwie :) to już całkiem. W miarę podobają mi się: Iga, Ida, Weronika, Nina, Natasza, Wiktoria...Problem w tym że mój mąż ( a więc i dzieci) mam dość pospolite nazwisko...więc muszę uważać żeby całość nie brzmiała śmiesznie. Ale jeszcze dużo czasu...pozdrawiam

Do góry