reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imiona dla dzieci

Dziewczyny , pomozcie . Im blizej porodu tym zaczynam miec watpliwosci czy wybralam wlasciwe imie .

Ktore sie wam bardziej podoba : Nikolas czy Szymon ?

reklama
Oba imiona sa bardzo ladne ale pamietaj Kaju ze zwykle ta pierwsza wersja jest najlepsza!!! Nikolas to fajne , oryginalne imie!!! Nie rob sobie glowy takimi rzeczami, a jak juz masz z tym problem to napisz pare razy na kartce oba te imiona i wtedy moze bedziesz bardziej pewna!°!!!

Kaju, a to chyba Ty miałas te sny z Szymonem Majewskim czyż nie? Także nie wiem skąd Ci sie tak naprawdę ta druga opcja imienia wzięłą :D

Kajuś ja miałam ten sam problem ale w końcu powiedziałam DOŚĆ i przestałam się zastanawiać,skoro Oliwier podoba się i mnie i mężowi a mojemu mężowi z całej puli imion podobało sie może ze 4 ::) to nie zmienię juz raczej zdania...Nikloas jest ślicznym imieniem,bardziej podoba mi się niż Szymon,ale to ty musisz podjąć decyzję...acha,napisz sobie oba imiona razem z nazwiskiem i spróbuj je głosno wymawiać,zobaczysz które lepiej brzmi w połączeniu.

Elpis , wiedzialam ze ktos sobie to tak wlasnie skojarzy ;)

Ale tu raczej chodzi o to ,ze ja cale zycie myslalam , ze synka nazwe Szymon ......... i boje sie ,ze Nikolas to troszke zbyt egzotyczne imie .
Ale jesli faktycznie wam sie podoba to dziekuje za poparcie ! Wlasnie o to mi chodzilo .

tutaj Szymków jest zdecydowanie więcej, ale tam u Ciebie Kaju to trudno powiedzieć, zobacz co Ci ładniej brzmi no i jak dziecko będzie odbierane wśród rówieśników, bo imię może być dla małego w szkole czasem trudne

mi chyba bardziej podoba się pierwsza wersja

reklama
Mi podoba się Nikolas, ale wiadoomo - to kwestia gustu. My jesli bedziemy mieli dziewczynke nazwiemy ją Aleksandra, a jak będzie chłopczyk to Fryderyk.

Do góry