reklama

imiona dla dzieci

napewno sobie poradzisz, doświadczenie już masz więc będzie OK. Gdybyś musiała się malusimi trojaczkami zajmować jako pierwszymi dziećmi to chyba byłoby ciężko. Agusia już duża, to i wam pomoże;)

reklama
duza jak duza, ale ciekawska strasznie, wszystko ja interesuje, oka z niej spuscic nie mozna.juz teraz chwilaminie daje rady, a co dopiero pozniej ::) ale i tak jestem szczesliwa:)

dwie dodatkowe raczki najlepiej do tego 4 wozeczki i po klopocie ;D a tak powaznie to musze chyba zaczac poszukiwania jakiegos wozeczka ::)

czas dla siebie powiadasz ;D i dobrze sie wyspac ;D haha, jak bede maluchy mialy charater po Agatonie to nie ma mowy o spaniu, to taka mala terrorystka, ze co godzine sie budzila w nocy ::) wiec czas dla siebie za jakies 2 lata ;D

najważniejsze,że masz pod sercem trzy słoneczka,rezta jakos się ułoży! Jeja,a ja byłam przerażona jak sobie z jednym dam radę ::) :laugh:

reklama
KATJAA nie przejmuj się ,następne dzieci są inne .U mnie Ada była właśnie taką terrorystką i zostało jej do dziś a Kamil był spokojniutki ,przesypiał dużo czasu i z początku obawiałam się czy jest wszystko w porządku :laugh: :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry