• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

imiona dla dzieci

napewno sobie poradzisz, doświadczenie już masz więc będzie OK. Gdybyś musiała się malusimi trojaczkami zajmować jako pierwszymi dziećmi to chyba byłoby ciężko. Agusia już duża, to i wam pomoże;)

reklama
duza jak duza, ale ciekawska strasznie, wszystko ja interesuje, oka z niej spuscic nie mozna.juz teraz chwilaminie daje rady, a co dopiero pozniej ::) ale i tak jestem szczesliwa:)

dwie dodatkowe raczki najlepiej do tego 4 wozeczki i po klopocie ;D a tak powaznie to musze chyba zaczac poszukiwania jakiegos wozeczka ::)

czas dla siebie powiadasz ;D i dobrze sie wyspac ;D haha, jak bede maluchy mialy charater po Agatonie to nie ma mowy o spaniu, to taka mala terrorystka, ze co godzine sie budzila w nocy ::) wiec czas dla siebie za jakies 2 lata ;D

najważniejsze,że masz pod sercem trzy słoneczka,rezta jakos się ułoży! Jeja,a ja byłam przerażona jak sobie z jednym dam radę ::) :laugh:

reklama
KATJAA nie przejmuj się ,następne dzieci są inne .U mnie Ada była właśnie taką terrorystką i zostało jej do dziś a Kamil był spokojniutki ,przesypiał dużo czasu i z początku obawiałam się czy jest wszystko w porządku :laugh: :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry