reklama
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
Ann?czyli nie mieszkacie w Polsce?dobrze wnisokuje?
a co do Noemi to tez ładne, takie orginalne, ale Magali jakos tak bardziej mi sie spodobalo, jak dla malej ksiezniczki
fakt, drugie imie zadko jest uzywane, ale jest i wszedzie jest wpisywane.a zdarzalo sie, ze nawet w szkole zwracali sie do mnie Katja, z racji tego, ze w klaise oprocz mnie byly jeszcze 4 Marty.tak wiec razem bylo nas 5
5 Mart na 10 dziewczyn
a co do Noemi to tez ładne, takie orginalne, ale Magali jakos tak bardziej mi sie spodobalo, jak dla malej ksiezniczki
fakt, drugie imie zadko jest uzywane, ale jest i wszedzie jest wpisywane.a zdarzalo sie, ze nawet w szkole zwracali sie do mnie Katja, z racji tego, ze w klaise oprocz mnie byly jeszcze 4 Marty.tak wiec razem bylo nas 5
Na chwile obecna to znaczy na pewno do konca roku jestesmy w Polsce , pozniej jeszcze nie wiem , to zalezy gdzie moj partner dostanie kontrakt na odpowiadajacych mu warunkach ...pewnie nas gdzies rzuci po swiecie ;D
ale bb zawsze bedzie ze mna niezaleznie od tego gdzie ja wyladuje ;D
ale bb zawsze bedzie ze mna niezaleznie od tego gdzie ja wyladuje ;D
wiecej niz nalog, na szczescie nie mam neta w domu wiec moge kozystac z bb tylko w pracy , bo moje kochanie chyba z domku by mnie wywalilo jakbym tylko na bb siedziala :laugh: Marthus bo nie pamietam jakie ty , przepraszam wy wybraliscie imiona????
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
nie trudna...moglibysmy mieszkac razem u moich rodzicow..ich i tak przez wieksza czesc roku nie ma, tylko ja nie wiem czy jestem na to gotowa
jeszcze niedawno nie bylismy razem, a teraz tak sie wszystko pozmienialo..a nasze ostatnie rozmowy konczyly sie klotniami, wiec nie wiem...
reklama