reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
nieobecna, żadne dziewczęce mi się nie podoba :-( W ogóle żadne :-( Tzn. podoba mi się Apolonia, ale nie zdzierżę zdrobnienia Pola :-(

Nulini weź Dagmara piękne imię najcudoweniejszej osoby na świecie, są to osoby spokojne. Przyjacielskie, malutkie do rany przyloz ;) piękne, zgrabne i powabne :D

Nulini - a mi się właśnie Apolinia nie podoba a Pola brzmi dla mnie znośnie ;)

Laydeek - mam znajomą, która ma na imię Kasia a swojej córce dała.. Kasia :D idiotyzm :D

nieobecna dlaczego idiotyzm? Skoro można synowi po ojcu dać to czemu dla córki po matce to idiotyzm? Ja jakbym miała imię które bym lubiła tez bym je chętnie córce przekazała :)

Doggi, nie ma bata! :-D Pierwsza wielka miłość męża to była Dagmara :-D

LayDeek, Kasia to dziewczyna brata, też nie da rady :-D

nieobecna, ja po prostu mam córkę koleżanki Polę i diabeł nieznośny, dlatego u mnie odpada ;-)

Nieobecna tak do tej listy co napisałaś: Ana to skrót od anoreksji. Przynajmniej ja się z takim spotkałam.

Podobnie przestrzegam przed imieniem Marika. W Hiszpanii znaczy to "pedałek" i nie chodzi tu o rower.

Nulini a no to rozumiem, u mnie z góry wszystkie Pauliny znienawidzone, co prawda nie była to wielka miłość męża (to ona go zarywala a on po prostu uległ bo on nigdy żadnej kobiety nie zdobywał bo koledzy byli wazniejsi ja byłam pierwsza o którą chciał walczyć ;) ale fakt ze z tamtą był przez kilka lat doprowadza mnie do furii)

Tasia widzisz a ja się spotkałam ze Ana to skrót od Anastazji ;)
Hahahahahahahahahahahahaha Marika rządzi!!!

reklama
Mi się podoba dla dziewczynki Rozalia, ale Dagmara też brzmi miło :-) Dla chłopca nie mam pomysłu, nic mi się nie podoba. Rozalia z kolei odpada, bo mój mąż od razu stwierdził, że nie nazwie córki po babce Kiepskiej... :no:

Do góry