Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nulini weź Dagmara piękne imię najcudoweniejszej osoby na świecie, są to osoby spokojne. Przyjacielskie, malutkie do rany przyloz piękne, zgrabne i powabne
nieobecna dlaczego idiotyzm? Skoro można synowi po ojcu dać to czemu dla córki po matce to idiotyzm? Ja jakbym miała imię które bym lubiła tez bym je chętnie córce przekazała
Nulini a no to rozumiem, u mnie z góry wszystkie Pauliny znienawidzone, co prawda nie była to wielka miłość męża (to ona go zarywala a on po prostu uległ bo on nigdy żadnej kobiety nie zdobywał bo koledzy byli wazniejsi ja byłam pierwsza o którą chciał walczyć ale fakt ze z tamtą był przez kilka lat doprowadza mnie do furii)
Tasia widzisz a ja się spotkałam ze Ana to skrót od Anastazji
Hahahahahahahahahahahahaha Marika rządzi!!!
Mi się podoba dla dziewczynki Rozalia, ale Dagmara też brzmi miło :-) Dla chłopca nie mam pomysłu, nic mi się nie podoba. Rozalia z kolei odpada, bo mój mąż od razu stwierdził, że nie nazwie córki po babce Kiepskiej...