Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My ślub po 4 latach razem, w tym roku 7. rocznica...
Ja w ogóle nie jestem zwolenniczką dawania imion po rodzicach, nawet drugiego imienia, co innego po dziadkach, innych znaczących osobach które kochamy itp. Już kiedyś tak sobie rozmawialiśmy, że aż tak w sobie samych zakochani nie jesteśmy żeby dawac swoje imiona dzieciom ale w niektórych rodzinach jest taka tradycja.
No to u mnie i Męża w rodzinie też wszyscy idą na łatwiznę i drugie imiona mamy po rodzicach (a rodzice po swoich itd). Więc ja i moje siostry na drugie mamy tak samo.
Każdy kiedyś miał to 1,5 roku ;-)
My na pewno damy 2 imiona, ale jeszcze nie mamy pojęcia jakie. No i oczywiście problem z chrzestnymi... Nie ma kogo wziąć Ale jeszcze co najmniej pół roku więc póki co bez stresu.
agulqa_b spoczko foczko ja mam dopiero 4 lata bycia razem to tez nie jest jakiś szalony staż a znamy się może ze 3 miesiące więcej a w ciążę zaszłam chyba za pierwszym razem gdy do łóżka poszliśmy, mój mąż nie jest łatwy i długo nie mogłam go zaciągnąć do łóżka baba z niego i chyba zactovtak go kocham bo ja mam mało kobiecych uczuć