reklama

Imiona dla maluszków

Megami tez mamy problem. I ja i Ł mamy siostry. Z kuzynami slabu kontakt, a moj jeden kuzyn jest chrzestnym mlodego a drugi synka mojej kuzynki. A Ł swoich kuzynow nie chce za nic w swiecie. No i nie mamy kogo za to siostry sie prawie bija ktora ma zostac.

Doggi to ladnie Wam poszlo ;-) u mnie Ł sie smieje ze zaprosil mnie na kolacje a ja zostalam od razu na sniadanie :-P

reklama
My teraz będziemy mieli 3 rocznicę ślubu, a znamy się 4 lata. Łukasz mi się oświadczył po 6 miesiącach bycia razem heh.

My już mamy chrzestnych wybranych.
Mój Ł ma dwie siostry i jedna jest chrzestna Tymka, a druga będzie teraz no, a chrzestnym będzie mąż tej co jest chrzestna Tymona heh

Alecta a Ty jedynaczka? My pewnie wezmiemy moja sis i takiego znajomego. Oni dobrze po 30sa, nie maja dzieci bo nie moga, invitro i nic innego nie dxiala. Nam bardzo pomogl jak moglam poronic na poczatku ciazy. I chyba wlasnie jego wezmiemy

Ja problem z chrzestnymi będę miała dopiero dla 3go dziecka :-D
Mam dwóch braci, jeden jest chrzestnym Tosi, drugi będzie chrzestnym Fasoliny, Robert ma siostrę i siostrzenicę w wieku 16 lat, siostra jest chrzestną Tosi, o siostrzenicę będziemy na dniach walczyć w kościele :-D

U nas brak pomysłów na chrzestnych ja mam jedną siostrę i ona ze szwagrem są juz chrzestnymi Niny a mąż rodzeństwa nie ma z kuzynostwem tez kontaktów zbytnio nie utrzymujemy wiec znajomi nam pozostają

Ja mam aż 3 siostry :-D Ale nie wiem czy któraś zostanie chrzestną :no: Żadna się nie nadaje .. Najmłodsza ma 18 lat i jest strasznie dziecinna ;/ Starsza ma 22 która niedługo sie rozwodzi bo im nie wyszło ( damski bokser ) .. Ale sama święta nie jest .. Jest chamska i strasznie mnie wkurza także ona odpada na bank :) i trzecia ma 23 ale też jakoś nie widzę jej w roli chrzestnej .. I co ja mam zrobić :-(

Dobra przyjaciółka może ? Co Wy na to dziewczyny ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nadziaa ja mam przyjaciółkę jako chrzestną dla córki, chociaż mam siostrę (raczej niewierzącą). Pewnie rodzinka będzie na początku dziwnie patrzeć, ale to Wasz wybór.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry