reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Femme ladniutkie.
Nieobecna tez sliczne, dlatego ja nie wiem czy sie zdecyduje na to ;-) zalezy co powie jubiler ;-)
Kurde jak przetapianie sie nie oplaca to pierdziele ;-) lepiej isc na jakies targi slubne i zbierac rabaty ;-)
Doggi jakie paznokietki
Bada ja sobie nie wyobrazam nie nosic obraczki i by Ł nie nosil
Nieobecna tez sliczne, dlatego ja nie wiem czy sie zdecyduje na to ;-) zalezy co powie jubiler ;-)
Kurde jak przetapianie sie nie oplaca to pierdziele ;-) lepiej isc na jakies targi slubne i zbierac rabaty ;-)
Doggi jakie paznokietki

Bada ja sobie nie wyobrazam nie nosic obraczki i by Ł nie nosil
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja odkąd zaczęłam nosić jakąkolwiek biżuterię w liceum mam tak samo, jak moja mama i babcia - od razu po przekroczeniu progu domu zdejmuję WSZYSTKO, łańcuszki, bransoletki, pierścionki, kolczyki i zegarek. Normalnie jak nie zdejmę, to aż mnie parzy, tak jestem przyzwyczajona
W ciąży z Tosią szybko mi łapy popuchły, a teraz jeszcze wszystko na palcach lata, ciekawe jak długo.
Za to mąż w ogóle nie zdejmuje obrączki, ale bransoletkę i łańcuszek też ma cały czas

Za to mąż w ogóle nie zdejmuje obrączki, ale bransoletkę i łańcuszek też ma cały czas

alecta, znam przypadki, gdzie kobiety nie noszą zaręczynowych pierścionków, bo niestety nietrafione ;-) A nie możesz oczka dyskretnie przerobić?![]()
Hmm w sumie o przerobieniu nie pomyślałam.
Na razie i tak go nie noszę, bo musiałam go powiększyć i mi pękł na dole więc powiedziałam mężowi, że czekam na nowy
kasiekz
Fanka BB :)
A u mnie też zmiana. M obraził się na Zacharego, bo kogoś kolega jest kolegą....itd. i NIE! A dziewczynka to myślę nad Nikolą, Gają i Miką. Chłopczyk póki co bezimienny.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mnie już wszyscy zaczynają wkurzać 
Mama kombinuje (chociaż pierwotnie bardzo jej się Gustaw podobał!) i wymyśliła Kajetana.
Powiedziałam, że absolutnie NIE, bo "Kajtek bez majtek" i koniec, nie będą mi się z dziecka na starcie nabijać.
Dziadziuś zadzwonił z życzeniami na rocznicę i pierwsze słowa, że absolutnie nie Gustaw, bo to niemieckie imię i mamy wybierać staropolskie jak WAWRZYNIEC
Ale twardo obstaję przy swoim, w końcu Antonina też się podobała tylko dwóm osobom i nie ugięliśmy się!

Mama kombinuje (chociaż pierwotnie bardzo jej się Gustaw podobał!) i wymyśliła Kajetana.
Powiedziałam, że absolutnie NIE, bo "Kajtek bez majtek" i koniec, nie będą mi się z dziecka na starcie nabijać.
Dziadziuś zadzwonił z życzeniami na rocznicę i pierwsze słowa, że absolutnie nie Gustaw, bo to niemieckie imię i mamy wybierać staropolskie jak WAWRZYNIEC

Ale twardo obstaję przy swoim, w końcu Antonina też się podobała tylko dwóm osobom i nie ugięliśmy się!