reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Jubilerstwo moja branża;) ja dostałam na zaręczyny pierścionek w mieszanym złocie z brylancikiem. Obrączki są cały czas na palcach z żółtego złota 5,5mm. Ostatnio dostałam pierścionek z 38 małymi brylancikami. Cudny:)

Femme ladniutkie.

Nieobecna tez sliczne, dlatego ja nie wiem czy sie zdecyduje na to ;-) zalezy co powie jubiler ;-)

Kurde jak przetapianie sie nie oplaca to pierdziele ;-) lepiej isc na jakies targi slubne i zbierac rabaty ;-)

Doggi jakie paznokietki :-D

Bada ja sobie nie wyobrazam nie nosic obraczki i by Ł nie nosil :p

Ja odkąd zaczęłam nosić jakąkolwiek biżuterię w liceum mam tak samo, jak moja mama i babcia - od razu po przekroczeniu progu domu zdejmuję WSZYSTKO, łańcuszki, bransoletki, pierścionki, kolczyki i zegarek. Normalnie jak nie zdejmę, to aż mnie parzy, tak jestem przyzwyczajona :-D W ciąży z Tosią szybko mi łapy popuchły, a teraz jeszcze wszystko na palcach lata, ciekawe jak długo.
Za to mąż w ogóle nie zdejmuje obrączki, ale bransoletkę i łańcuszek też ma cały czas :tak:

Wracając do pierwotnego tematu hihi ;)
Ostatnio zaczął pojawiać się u nas Tomek :) więc jest jakiś postęp w razie gdyby był chłopak :)

alecta, znam przypadki, gdzie kobiety nie noszą zaręczynowych pierścionków, bo niestety nietrafione ;-) A nie możesz oczka dyskretnie przerobić? :-D

Hmm w sumie o przerobieniu nie pomyślałam.
Na razie i tak go nie noszę, bo musiałam go powiększyć i mi pękł na dole więc powiedziałam mężowi, że czekam na nowy :p

ja już nie mogę się doczekać nastepnego usg zeby wiedzieć kto siedzi w środku :) u nas będzie albo Zosia albo Franek :p chyba ze coś nam nowego wpadnie do glowy :]

A u mnie też zmiana. M obraził się na Zacharego, bo kogoś kolega jest kolegą....itd. i NIE! A dziewczynka to myślę nad Nikolą, Gają i Miką. Chłopczyk póki co bezimienny.

kasiekz a Mika to skrót od jakiegoś imienia czy takie samoistne? W jakimś kraju skandynawskim jest to imię męskie (ale nie wiem czy skrót)

reklama
Mnie już wszyscy zaczynają wkurzać :wściekła/y:
Mama kombinuje (chociaż pierwotnie bardzo jej się Gustaw podobał!) i wymyśliła Kajetana.
Powiedziałam, że absolutnie NIE, bo "Kajtek bez majtek" i koniec, nie będą mi się z dziecka na starcie nabijać.
Dziadziuś zadzwonił z życzeniami na rocznicę i pierwsze słowa, że absolutnie nie Gustaw, bo to niemieckie imię i mamy wybierać staropolskie jak WAWRZYNIEC :szok:
Ale twardo obstaję przy swoim, w końcu Antonina też się podobała tylko dwóm osobom i nie ugięliśmy się!

Do góry