reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

Gosiane mówisz? U nas żadnego w żadnym przedszkolu osiedlu czy wśród znajomych nie ma nigdzie aż się bałam ze będzie właśnie za dziwne imię :p

reklama
Leon to tez byl moj typ ale maz juz chyba polubil Gutka, syn tez mowi ze Gutek lub Alutka w brzuszku mieszkaja. Nawet juz wozek wybral jaki mamy kupic :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do mnie nikt zdrobniale nie mówi bo nienawidzę Daga, dramat wiec jestem Dagmara ale do męża wszyscy mówią Tomo a ja Tomciu a on do mnie zawsze Kotek

Kevinka nie moje klimaty :( ja wolę klasyki PL :)
Franek jest fajny :)

agulqa_b u nas będzie Tosia tylko dla chłopca braki ;)
Każdy chłopiec ostatnio to Antoś i Szymon wszędzie są

Żelka ale fajnie ze syn taki zaangażowany :)

Doggi zobaczymy jak to pozniej bedzie. Poki co bardzo zaaferowany jest ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Żelka no moja np chodzi i opowiada wszystkim ze mamusia ma w brzuszku i siostrę i brata i wszyscy myślą że bliźniaki i się musze tłumaczyć ;)

Ja jestem za tym.żeby mówić dzieciom jak najszybciej bo potem mogą mieć rodzicom za złe ze to ukrywają pamiętam jak koleżanki mama była w ciąży i tak wyglądała jakby przytyła i myowilismy wszyscy (jako dzieciaki) "Sylwia ale fajnie ze będziesz miała młodsze rodzeństwo" a ona "nie nie będę miała mama by mi powiedziała " potem jak brzuch był duuuxy i rodzice zdecydowali się przyznać to syla była załamana i czuła się oszukana bardzo miała 7 lat wtedy!!

reklama
U mnie też chłopaki chcą imiona wybierać. Starszy chce brata, a młody siostrę i też chodzi i wszystkim opowiada. Za to starszy pilnuje żeby było mi wygodnie i żebym się nie przemeczala:)

Do góry