• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Leon to tez byl moj typ ale maz juz chyba polubil Gutka, syn tez mowi ze Gutek lub Alutka w brzuszku mieszkaja. Nawet juz wozek wybral jaki mamy kupic :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do mnie nikt zdrobniale nie mówi bo nienawidzę Daga, dramat wiec jestem Dagmara ale do męża wszyscy mówią Tomo a ja Tomciu a on do mnie zawsze Kotek

Kevinka nie moje klimaty :( ja wolę klasyki PL :)
Franek jest fajny :)

agulqa_b u nas będzie Tosia tylko dla chłopca braki ;)
Każdy chłopiec ostatnio to Antoś i Szymon wszędzie są

Żelka ale fajnie ze syn taki zaangażowany :)

Ja jestem za tym.żeby mówić dzieciom jak najszybciej bo potem mogą mieć rodzicom za złe ze to ukrywają pamiętam jak koleżanki mama była w ciąży i tak wyglądała jakby przytyła i myowilismy wszyscy (jako dzieciaki) "Sylwia ale fajnie ze będziesz miała młodsze rodzeństwo" a ona "nie nie będę miała mama by mi powiedziała " potem jak brzuch był duuuxy i rodzice zdecydowali się przyznać to syla była załamana i czuła się oszukana bardzo miała 7 lat wtedy!!

reklama
U mnie też chłopaki chcą imiona wybierać. Starszy chce brata, a młody siostrę i też chodzi i wszystkim opowiada. Za to starszy pilnuje żeby było mi wygodnie i żebym się nie przemeczala:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry