reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Suseł na Lenki i Lilki ostatnio boom jest, chociaż Julka bije konkurencje na głowe chyba w skali popularności :)

Mnie na prenatalnym lekarka powiedziała, że na 85% będzie dziewczynka i tego się na razie trzymam.
Z imion to podobają mi się krótkie, ale zarazem niepospolite imiona: Pola, Lena, Iga, Lila .

U mnie niestety co druga to Lena, Poli teraz też się naroiło, a i Iga zyskuje na popularności...

Ja małej Igi jeszcze nie spotkałam, za to znam jedną całkiem dużą, dzieciatą ;-) Pole, Maje, Leny, Julki, sporo ich wokół.
Mój mąż nalegał na Kasię przy drugiej córce. Nic a nic mi się to imię nie podoba. Pewnie jak teraz też dziewczę to temat powróci... :confused:

Ja jeszczenie wiem jaka plec, dopiero 1 wrzesnia sie dowiem o ile dzidzia zechce wspolpracowac :)
Jesli bedzie chlopiec to myslimy nad imieniem Nataniel a jesli dziewczynka to Wiktoria.
Co myslicie o Natanielu?
Ja w sumie przekonana jestem ze bedzie dziewczynka. Nie wiem dlaczego. Tak poprostu mi sie wydaje juz od dluzszego czasu :) za to moj chlopak jest w 100% przekonany ze chlopak :)

Ewelina mnie się imię Nataniel nie podoba, ale to musi się Wam podobać i nie patrz na innych. Chyba, że nie do końca jesteście pewni i zbierasz informacje.

Już kiedyś pisałam, że nie może się wszystkim to samo podobać, bo wtedy nadawanie imion nie miało by sensu:-D

reklama
Do góry