D
Doloress
Gość
a u mnie im bliżej urodzin dzieciaczka tym większy mam dylemat odnośnie imienia 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dodam jeszcze, ze moj maz pochodzi z Tunezji i mieszkamy w Holandii , wiec szukalismy imienia, ktore bedzie latwo przyswajalne we wszystkich 3 krajach. Dodam , ze w Tunezji Adam jest na 43 miejscu wzgledem popularnosci , pewnie w Polsce i Holandii rowniez. mój M to Adam i teć lubię do niego mówić Adaś albo Adamo(to juz tak "zartobliwie")U nas byly poczatkowo wersje kobiece, ale odkad wiemy, ze spodziewamy sie synka, niemalze od razu stanelo na ... ADAMnasz synek Adas.
dodam jeszcze, ze moj maz pochodzi z Tunezji i mieszkamy w Holandii , wiec szukalismy imienia, ktore bedzie latwo przyswajalne we wszystkich 3 krajach. Dodam , ze w Tunezji Adam jest na 43 miejscu wzgledem popularnosci , pewnie w Polsce i Holandii rowniez.
u nas Layla.
A my..hm..wciąż się głowimy. TZN zgodziliśmy się co do imienia Amelia..ale mój M-ek jeszcze chce przemyśleć sprawę imienia.
Zastanawialismy się nad Agatka, Karoliną, Natalią i Edytą. Okazuje się, że w 2011 w Warszawie nie było ani jednej Edytki :0.
Pewnie jak się urodzi powiemy sobie..o to nasza np Amelka![]()