reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

chyba zawsze trzeba mieć odrobinę marginesu, że mimo usg może się zjawić nam niespodzianka :-D
ja akurat nie potrzebuję informacji o płci do kupowania ubranek, bo podobnie jak Ty, Grubo-Chuda, nie przepadam za tymi kolorkami różowymi, czy niebieskimi, więc garderoba mojej córuni/czy synka niewiele by się różniła... bosssssze są takie słodkie te wszystkie ubranka i akurat podobają mi się te "neutralne"

chciałabym znać płeć jednak by mówić do brzuszka po imieniu :tak:

reklama
Ja od samego początku mówiłam do brzuszka Emilko i jakoś wewnętrznie czułam że może jednak córeczka? ale po ostatnim usg wiemy ze prawdopodobnie mężczyzna :-) pierwszej nocy nie mogłam spać...przerażenie czułam straszne. Ale juz się oswoiłam z ta myśla :tak:

Ja też zanim się oswoiłam z myślą że w pierwszej ciąży będzie chłopak minęło kilka ładnych dni :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie byłam rozczarowana, ale tak jakoś nastawiona na dziewczynkę, że nie mogło dotrzeć do mnie że to będzie chłopczyk.
Teraz też jakoś na córcie się nastawiłam, może 9 listopada się dowiem :tak:

Ja mam przeczucie ze to dziewczynka, chociaz wszyscy wróżą nam chłopca:-)
Jakos od poczatku mowilam do brzuszka ONA :-)
Neska ja tez mam 9 listopada USG i baaaardzo licze ze sie wreszcie ujawni:-)

Ja na poczatku myslałam ze chłopczyk,ale jak mi lekarz powiedział ze dziewczynka to sie zdziwiłam,ale na 100% dowiem sie za 3tygodnie czyli 23 listopada.

my się dowiemy dopiero 13 listopada, gorzej jak dzidzia się nie pokaże :-D ehh to chyba nie wytrzymam do porodu i pójdę na 4D hehe
ale powiedziałam już dookoła, że nawet jak będę wiedzieć to nie powiem nikomu... nawet mężowi (bo ze mna nie idzie na to badanie)-taka mała kara za to, że mnie denerwuje w czasie ciąży ;-)

A ja mam coś czuja, ze dowiemy się dopiero po porodzie. Teraz co prawda mam wizytę 16 listopada, ale bez usg. W ogóle nie wiem czy jeszzce jakieś usg będe miała. A Małe się ostatnio nie pokazało. I takie mam przeczucie, ze do końca się nie dowiemy. I nawet już się chyba z tym pogodziłam.
A co do przeczuc chłopiec czy dziewczynka, to... nie mam żadnych :-D

reklama
Agniecha gratuluje synka, silczne imie :)

Dziewczwyny ja wam zazdroszcze serdecznie tych comiesiecznych usg i potwierdzen plci, ja dopiero potwierdze dziewczynke jak urodze ;-)

Do góry