• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

reklama
My tez 2.Bedzie Antoni Stanisław gdyby jednak Antos okazala sie dziewczynką to Kalina Krystyna.Mamy bardzo popularne nazwisko...niestetety wiec 2 imiona sa niezbedne.

my dajemy po 2 imiona.
W mojej rodzinie jak mam na drugie tak jak ma moja mama na pierwsze, a moj brat ma na drugie tak jak ma tata (na pierwsze).
Jasiowi chcialam dac na drugie tak jak ma moj M na pierwsze, ale on sie nie zgodzil bo mu sie jego imie nie podoba, no i wybral drugie imie dla Jasia - Piotr. Wybral je z glupim przeswiadczeniem ze jakby sie Jasiowi nie podobalo jego imie (za kilka lat) to moze sobei zazyczyc zeby ludzie sie zwracal iwlasnie tym drugim imieniem... Jego kuzyn tak mial - ma na pierwsze Jakub, na drugie Rafal ale jak mial iles lat to stwierdzi lzem u sie Jakub nie podoba i woli Rafal no i od tej pory wszyscy mowia na niego Rafal... Choc w urzedowych papierach jest wciaz Jakubem oczywiscie... Bez sensu moim zdaniem - jak jzu sie tak bardzo imie nie podoba to mozna w USC zmienic i po sprawie... :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry