reklama
niezapominajka232
mama juz i oczekujaca;)
Moje typy to Antos (juz jest, ma 16 mies
), Tymoteusz, Tytus, a zenskie to Zuzia, Marysia, Zosia (byc moze bedzie niecale 9 mies
), Jagoda, ech..
Pamietam jak wybieralismy imie dla naszego synka i moj maz krytykowal kazde imie jakie mu zaproponowalam, ale sam nie mial zadnego typu i nie wiem czy Wy tez tak macie ze swoimi mezulkami, ale mojemu kazde imie sie z kims kojarzylo...
)
Pamietam jak wybieralismy imie dla naszego synka i moj maz krytykowal kazde imie jakie mu zaproponowalam, ale sam nie mial zadnego typu i nie wiem czy Wy tez tak macie ze swoimi mezulkami, ale mojemu kazde imie sie z kims kojarzylo...
agnieszka272
Aktywna w BB
Dla chłopca bardzo podoba mi się imię Jakub, Igor i Adrian, a dla dziewczynki Emilia Karolina i Sabina. Na razie nie zdecydowaliśmy jakie będzie imię, bo nie możemy z mężem dojść do porozumienia

monia_wawa
Zaciekawiona BB
U nas będzie chłopiec będzie - Kamil, dziewczynka Patrycja, Kinga lub Kamila... Jeszcze się zastanawiamy...:-)
M
modroklejka
Gość
Dla naszego malucha, który ma dopiero 9 tyg wybierzemy imię po pradziadkach.
My obstawiamy Zosię lub Stasia.
Tylko wiadomo jak to z mężulkami, o ile na Zosię bez mrugnięcia przystał, ze Stasiem miał problem. Jedyne i właściwe imię dla chłopca, to imię jego lub mojego taty. Nie żeby mi się Jurek, czy Michał nie podobało, tylko dlaczego ma się powtarzać?
My obstawiamy Zosię lub Stasia.
Tylko wiadomo jak to z mężulkami, o ile na Zosię bez mrugnięcia przystał, ze Stasiem miał problem. Jedyne i właściwe imię dla chłopca, to imię jego lub mojego taty. Nie żeby mi się Jurek, czy Michał nie podobało, tylko dlaczego ma się powtarzać?
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
U nas bedzie dziewczynka OLIWIA chlopczyk ARTUR :-)