Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Mi sie bardyo podobal Marcel ale kumpela uswiadomila mi ye to malo meskie imie...
Wiesz co zastrzeliłaś mnie tym spostrzeżeniem i teraz nie wiem... jak coś to będę jeszcze myśleć ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi sie bardyo podobal Marcel ale kumpela uswiadomila mi ye to malo meskie imie...
hehe ona mnie tez .... dlatego sama przestalam juz myslec o tym imieniu ...chyba ze na drugieWiesz co zastrzeliłaś mnie tym spostrzeżeniem i teraz nie wiem... jak coś to będę jeszcze myśleć ;-)
ale na pierwsze juz naprewno nie dam... bo to takie w sumie cieple kluseczki;-)Mam chrześnicę Kaję. Bardzo ładna i mądra dziewczynka, czego i Twojej córci życzęU nas dziewczynka będzie Kaja prawie na 100 % :-) Mam nadzieje, ze będzie dziewczynka, bo dla chłopca nie mam kompletnie pomysłu... chociaż ostatnio mi chodzi Ksawery po głowie wiec może... kto wie :-)