Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My musimy zwrocic uwage aby imiona pasowaly do nazwiska oraz bylo polsko-angielskie a przynajmniej latwe w wymowie dla anglikow
Ach Motylku jak przeczytałam imię dla chłopca to tak westchnęłam, że aż się TZ na mnie spojrzał dziwnie :-)
Szalenie podoba mi się imię Brunon (Bruno), jest dokładnie tak jak mówisz, męskie i pełne tajemnicy... A drugie to Borys. Do obu TZ nie jest przekonany, ale pamiętam jak 10 lat temu dałam córce Zuzanna i jak cała rodzina wydziwiała, że dziwne imię ;-) A teraz pasuje jak ulał i wszystkim się podoba. Oprócz tych dwóch nie mam kompletnie pomysłu na coś innego, więc chyba kompromisu nie będzie.
Dla dziewczynki Oliwia, ale już wiem, że odpada, bo TZ bardzo nie chce... A mi się tylko to podoba i koniec.
A poza tym większość które wymieniłyście niestety źle mi się kojarzy :-/ Albo znałam w dzieciństwie, albo mam w rodzinie, albo teraz znam i nie mogę patrzeć na pewne imiona inaczej jak przez pryzmat ich nosicieli...
cieszę się, że Tobie tez sie podoba, Borys też ładne. W ogóle to sporo imion męskich mi sie podoba, gorzej z dziewczęcymi, no i najgorsze sa te brzydkie zdrobnienia :/No ja myślę, że z racji miesiąca narodzenia pasuje jak ulałMy juz tez mamy wybrane
Dla dziewczynki pomyslelismy o imieniu MAJA
Maciej strzeliło jak grom z jasnego nieba i może i tym razem tak będzie. No chyba, że będzie dziewczynka i urodzi się 30 kwietnia, kiedy sa imieniny Lilli - wtedy to chyba będzie jakiś znak 

a Marcyas to faktycznie dla takiego slodkiego chlopczyka , co juz nie pasuje la meskiego faceta w przyszlosci;-)