Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u mnie wlasnie ostateczna decyzja zapadla i bedzie Violetta![]()
i się także przekonałam jak mi tu mówiono już i teraz jak koleżanka i jej szwagireka musiały niestety mieć Oliwierka przez "W" nie "V" a druga Ksawierka przez "K" nie przez "X"
a powiedz mi bedziesz miała pisownie przez "V" bo ja mam Wiolette w rodzinie i pisze się przez "W" bo i niestety w Polsce musi być nasza pisowniai się także przekonałam jak mi tu mówiono już i teraz jak koleżanka i jej szwagireka musiały niestety mieć Oliwierka przez "W" nie "V" a druga Ksawierka przez "K" nie przez "X"
![]()
Patrysiu Viloetta funkcjonuje jako imię także przez V, więc nie powinni miec problemów - tym bardziej w wawie:-) Jest Violetta Villas, Violetta Arlak itp. to sa jakies tam bardziej znane postacie i mają przez V imię pisane, nie przez W, ale pewnie i funkcjonuje Wioletta normalnie pisane.a powiedz mi bedziesz miała pisownie przez "V" bo ja mam Wiolette w rodzinie i pisze się przez "W" bo i niestety w Polsce musi być nasza pisowniai się także przekonałam jak mi tu mówiono już i teraz jak koleżanka i jej szwagireka musiały niestety mieć Oliwierka przez "W" nie "V" a druga Ksawierka przez "K" nie przez "X"
![]()
Patrysiu Viloetta funkcjonuje jako imię także przez V, więc nie powinni miec problemów - tym bardziej w wawie:-) Jest Violetta Villas, Violetta Arlak itp. to sa jakies tam bardziej znane postacie i mają przez V imię pisane, nie przez W, ale pewnie i funkcjonuje Wioletta normalnie pisane.
ale tak jak piszesz może tak jest wiesz ja tam się nie znam:-)