reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

Ja z kolei miałam imię dla chłopca Szymon lub Wiktor. Dla dziewczynki brak.Zastanawiam się nad Magdaleną lub Gabrielą.Z tym,że pod uwagę biorę bardziej to pierwsze.Bo można powiedzieć do dziecka Madzia, Lenka, a jak będzie kobietą to po prostu Magda czy Magdalena.A to Gabriela to boję się że całe zycie będzie Gabrysia albo Gabi czy Gaba a to już bardziej jak dla psa:-(

reklama
Olivier to ostatnio bardzo modne imię...i bardzo fajne :)
Ja gdybym miała drugiego synka,to byłby Filip
Dla dziewczynki zawsze podobały mi się: Julia,Zuzia,Maja...Marika-to imię wyszło od mojego męża...uparł się i koniec!Zupełnie tak,jak na imię Wiktor dla synka w pierwszej ciąży.

Zwracam się z prośbą o pomoc:-) Oczywiście chodzi o wybór imienia :tak: Na tapecie mamy cały czas kilka i obawiam się że kilku mieć dzidzia nie może:-D a ja kompletnie nie potrafię się zdecydować:-(
Oto imiona : Milena, Malwina, Mirella, Antonina, Dobrosława:tak:
Proszę o głos na konkretne imię:-) Dziękuję z góry:tak:

Z tych typów wybrałabym MILENKĘ-znam jedną fajną Milcię troszke cwana i wygadaną, ale ogólnie miła dziewczynę... :)

A ja mam pytanko co do imienia dla chłopca, wybraliśmy kilka które nam sie najbardziej podobają i prosze Was o podpowiedz:
Wiktor, Kacper, Mateusz, Patryk. Co Wy na to?

no więc jak dla mnie na 1 miejscu: Mateusz :tak: potem jakbym miała wybrać do Wiktor a reszta mnie nie przekonuje ;-) wiadomo rzecz gustu :)

Ja natomiast mojej Córci wybrałam z mężem imie AMELIA :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry