ivi
uzależniona;) // I.2010
imiona śliczne! ja głosuję na Wiktora albo KacpraA ja mam pytanko co do imienia dla chłopca, wybraliśmy kilka które nam sie najbardziej podobają i prosze Was o podpowiedz:
Wiktor, Kacper, Mateusz, Patryk. Co Wy na to?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
imiona śliczne! ja głosuję na Wiktora albo KacpraA ja mam pytanko co do imienia dla chłopca, wybraliśmy kilka które nam sie najbardziej podobają i prosze Was o podpowiedz:

A ja mam pytanko co do imienia dla chłopca, wybraliśmy kilka które nam sie najbardziej podobają i prosze Was o podpowiedz:

A ja mam pytanko co do imienia dla chłopca, wybraliśmy kilka które nam sie najbardziej podobają i prosze Was o podpowiedz:
ja powiem szczerze że nie dałam córce drugiego imienia ze względu na kogośMy się zastanawiamy czy w ogóle nadawać to drugie imie.. U mnie w rodzinie nadanie drugiego imienia jest że tak powiem "standardem", natomiast w rodzinie mojego A. w ogóle się tego nie praktykuje...
teraz też nie daję
z mojej strony nie uważamy to za konieczność (ja też nie )a u mojego męża każdy ma po każdym i aż się dziwili że nie daje