ivi
uzależniona;) // I.2010
imiona śliczne! ja głosuję na Wiktora albo KacpraA ja mam pytanko co do imienia dla chłopca, wybraliśmy kilka które nam sie najbardziej podobają i prosze Was o podpowiedz:
Wiktor, Kacper, Mateusz, Patryk. Co Wy na to?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
imiona śliczne! ja głosuję na Wiktora albo KacpraA ja mam pytanko co do imienia dla chłopca, wybraliśmy kilka które nam sie najbardziej podobają i prosze Was o podpowiedz:

A ja mam pytanko co do imienia dla chłopca, wybraliśmy kilka które nam sie najbardziej podobają i prosze Was o podpowiedz:

A ja mam pytanko co do imienia dla chłopca, wybraliśmy kilka które nam sie najbardziej podobają i prosze Was o podpowiedz:
ja powiem szczerze że nie dałam córce drugiego imienia ze względu na kogośMy się zastanawiamy czy w ogóle nadawać to drugie imie.. U mnie w rodzinie nadanie drugiego imienia jest że tak powiem "standardem", natomiast w rodzinie mojego A. w ogóle się tego nie praktykuje...
teraz też nie daję
z mojej strony nie uważamy to za konieczność (ja też nie )a u mojego męża każdy ma po każdym i aż się dziwili że nie daje