reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

A ja zdecydowalam z moim K ze dziewczynka bedzie miala imie troszeczke inaczej pisane :) Wiec zamiast Nadia bedzie Nadine, troszku bardziej egzotycznie hehe :-) A Nadia i tak zawsze bede mogla do niej mowic :)

Co do chlopca dalej nie zdecydowalismy... :) Liczmy na to ze poprostu bedzie corcia i nie bedzie trzeba kombinowac :-):-):-):-)

reklama
My tez duzo myślimy nad imionami i póki co, stanęło dla dziewczynki Martynka a dla chłopca Konrad(choć ja wolałabym Sebastian). Jednak znając życie to jeszcze tysiąc razy zmienimy propozycje :-)

u mnie podobnie jak u klaudzi,dla dziewczynki mamy Lia(Lija) a dla chlopca jestesmy niestety nie zgodni i obstawiam ze bedzie dziewczynka i problem sie sam rozwieje:tak:

Heheh no właśnie ja mówię mojemu M żeby wybrał imię dla córki, bo na razie mamy tylko dla synka, więc pewnie synek będzie :-D

no wiec tak u mnie gdy bedzie corcia to na pewno Derya (Daria - wymowa jak w polsce tylko pisownia inna) a dla chlopca jeszcze nic nie wymyslilismy.

nasza córeczka bardzo lubi swojego kolegę w przedszkolu który ma na imię Szczepan
i teraz chodzi wszystkim opowiada że będzie miała braciszka Szczepka:-D
mężowi nie podoba się mi tak średnio nawet mogłoby być

zdecydowaliśmy sie jednak na Oliwię jeśli będzie dziewczynka.
jeśli chlopczyk ... to jeszcze mamy problem hehehehe jak większoś w tym wątku

oj czuję że w listopadzie wysyp dziewczynek będzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
zdecydowaliśmy sie jednak na Oliwię jeśli będzie dziewczynka.
jeśli chlopczyk ... to jeszcze mamy problem hehehehe jak większoś w tym wątku

oj czuję że w listopadzie wysyp dziewczynek będzie :)

oj byle bys miala racje co do tych dziewczynek..hihihi...ja juz masm dwoch chlopcow i przydala by sie dziewczyneczka..choc chlopcy sa ponoc slodcy niz dziewczynki jak dorosna...jak samo powiedzenie mowi..."mami synus"hihihihi
ale teraz bym tak bardzo chciala...te sukienusie kupowac i ladne spineczki na glowke zapinac i laleczki kupowac:-Dto takie moje marzenie..ale na pierwszym miejscu stawiam zdrowko i jeszcze raz zdrowko:tak:

Do góry