kaśka k
Fanka BB :)
anja to życzę Ci córeczki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a dla dziewcy zynki Victoria albo Nadine(Nadia) nie chcę zadnego popularnego imienia jak np Paweł Adam Marta czy Ania.... szukam czegoś szczególnego...
) 

A ja glupek jak zwykle musze sie przystosowac. Ale zawsze bede mogla sobie wolac na corcie Nadine jak tylko bede chciala
podejrzewam że jesteś nowa...Ja uwazam, ze nie ma imion popularnych i niepopularnych(...)nie chcę zadnego popularnego imienia jak np Paweł Adam Marta czy Ania.... szukam czegoś szczególnego...
(...)

i dla dzieci co je nosza

nie wiem dla czego... zawsze podobałuy mi się jakieś z innych krajów.....

tak tak... może źle to ujęłam...
nie chcę typowo polskiego imienia....nie wiem dla czego... zawsze podobałuy mi się jakieś z innych krajów.....
![]()
popularnego imienia jak np Paweł Adam Marta czy Ania.... szukam czegoś szczególnego...
Ale ja nie tym się sugerowałam wybierając imię dla syna. Każde imię dla rodziców jest wyjątkowe bo nosi je ich dziecko 
;-)