Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi Liliana bardzo sie podoba ale szczerze Lilioza to juz nie koniecznie ale to Twój wybór i to Tobie ma sie podobać....o ja też znam Polę ma 6 lat...śliczna dziewczynka....Milenkę też znam ale ta już taka urodziwa nie jest upsssssssssss.........
A u nas nadal Liliana chociaż ostatnio odkryłam, ze to nie święte imię i muszę jeszcze drugie szukać bo ksiądz zrobi nam problemy. I teraz chciałam króciutkie święte i znalazłam ITA... ale sama nie wiem, za to święte jest imię podobne do Liliany LILIOZA..... ale nie wiem czy małż da się nakręcić...
LILIOZA co wy na to????????? W skrócie Lila, Lilka, Lili,Liza, no i Lilu...........
Jestem bardzo ciekawa waszych opinii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a my nadal niezdecydowani :-(
od początku Dominisia, potem Milenka, czasem Paulinka a mnie ostatnio strasznie się Pola podoba.. Mężowi nie bardzo...
o ja też znam Polę ma 6 lat...śliczna dziewczynka....Milenkę też znam ale ta już taka urodziwa nie jest upsssssssssss.........
A u nas nadal Liliana chociaż ostatnio odkryłam, ze to nie święte imię i muszę jeszcze drugie szukać bo ksiądz zrobi nam problemy. I teraz chciałam króciutkie święte i znalazłam ITA... ale sama nie wiem, za to święte jest imię podobne do Liliany LILIOZA..... ale nie wiem czy małż da się nakręcić...
LILIOZA co wy na to????????? W skrócie Lila, Lilka, Lili,Liza, no i Lilu...........
o ja też znam Polę ma 6 lat...śliczna dziewczynka....Milenkę też znam ale ta już taka urodziwa nie jest upsssssssssss.........

Moja corka tez nie miała swietego imienia a mimo to nie mialam problemow przy chrzcie.
Nasza mala bedzie miala na imie Phoebe (czyt.Fibi).
jak mieszkasz w polsce to beda cyrki z ta wymowa, malo kto pewnie przeczyta prawidlowo to imie.

ale spokojnie nie ma tematu mój B. wczoraj kategorycznie zaprotestował przeciw Liliozie i skończyło się....będzie Lilianka