• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona październikowych maluszków

reklama
Muszę znaleźć notes, w którym zapisywałam "najciekawsze" imiona, bo pracuję z dużą ilością danych osobowych :) Jedno utkwiło mi w pamięci i raczej go nigdy nie zapomnę, dla dziewczynki: Saturnina :D Może skradnie serce którejś z Was :P

Muszę znaleźć notes, w którym zapisywałam "najciekawsze" imiona, bo pracuję z dużą ilością danych osobowych :) Jedno utkwiło mi w pamięci i raczej go nigdy nie zapomnę, dla dziewczynki: Saturnina :D Może skradnie serce którejś z Was :P

Trzeba przyznać że bardzo oryginalnie ale nie skrzywdziłabym tak córki. Niestety dzieci w podstawówce są okropne i wiem jaka to byłaby trauma dla dziecka z takim imieniem.

Dziewczyny, słowo najciekawsze specjalnie było wzięte w cudzysłów. :P Ja spisywałam tylko takie smaczki, także traktujcie te propozycje z poczuciem humoru :D

Lucky oczywiście że Twój post potraktowalam jako żarcik ;) ale nie rozumiem co kieruje rodzicami którzy dają na imię tak dzieciom. Piszę oczywiście o Polsce ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry