reklama
Dzieki dziewczyny, ze pocieszenie, ze jeszcze komus sie podoba, bo jakos z mezem bylismy jednoglosni (przynajmniej w tej kwesti;-)).
Wszyscy tylko w kolko, "a jak to zdrobic?".
No i ja na razie nie wiem, wyjdzie w praniu.
Wszyscy tylko w kolko, "a jak to zdrobic?".
No i ja na razie nie wiem, wyjdzie w praniu.
oj wiecie ja dla synka chcialam wczesniej dariusz albo edward a teraz moj M wymyslil Adasia i co ja mam zrobic przy pierwszym synku ja chcialam remigiusza i jeszce okazalo sie ze polozna ktora odbierala porod miala meza remigiusza to zostalo , ale teraz wypada zebym ustapila co do dziewczynki jestesmy nadla jednomyslni Alicja Izabela .... zobaczymy po porodzie abrdzo bym chciala miec Alunie ale chyba bedzie Adas!!!

Lucyann - Alicje to naprawdę fajne dziewczynyoj wiecie ja dla synka chcialam wczesniej dariusz albo edward a teraz moj M wymyslil Adasia i co ja mam zrobic przy pierwszym synku ja chcialam remigiusza i jeszce okazalo sie ze polozna ktora odbierala porod miala meza remigiusza to zostalo , ale teraz wypada zebym ustapila co do dziewczynki jestesmy nadla jednomyslni Alicja Izabela .... zobaczymy po porodzie abrdzo bym chciala miec Alunie ale chyba bedzie Adas!!!![]()

Asteria
Wdrożona(y)
Lucyann mojej kuzynce lekarz pokazywal jeszcze siusiaka przed porodem zaraz... i co zamias Piotrusia urodzila sie Małgosia (a jak juz sie urodzila to kuzynka zaczela wrzeszczec ze to nie jej dziecko lekarz do tej pory sie z niej smieje ze nie chciala swojego malucha:-)), tak wiec ja sie nie nastawiam na 100% ze u mnie np bedzie Wojtuś bo zawsze moze byc jeszcze Anielka;-)
My tez już kilka razy przewertowaliśmy kalendarz i ciągle zostają nam tylko dwa imiona, Antoś i Filip. Raz myślę sobie o maluchu Antoś a raz Filip, i ciągle mówimy o nim Dzidzia :-) Chociaż od tygodnia zaczęłam mówić "chyba Antoś"
Mężowi podoba się jeszcze Maksymilian, ale mnie się to imię kojarzy z Dynastią i imionami typu Dexter :-) mimo że to typowo polskie imię, bo przecież nawet jego patron nie żył w Polsce aż tak dawno.
Z dziewczynką nie byłoby wielkich problemów, na pewno byłaby Aleksandra.
Mężowi podoba się jeszcze Maksymilian, ale mnie się to imię kojarzy z Dynastią i imionami typu Dexter :-) mimo że to typowo polskie imię, bo przecież nawet jego patron nie żył w Polsce aż tak dawno.
Z dziewczynką nie byłoby wielkich problemów, na pewno byłaby Aleksandra.
reklama
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Filwinka :-) Filip jest ładnie ;-);-);-)