reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona...

u nas ma być Maciuś,ale w razie niespodzianki:)- Dominika:)

a tak pozatym podoba mi się:
Zuzia
Nadia
Natalia
Marcin
Sebastian

reklama
Dzieki dziewczyny, ze pocieszenie, ze jeszcze komus sie podoba, bo jakos z mezem bylismy jednoglosni (przynajmniej w tej kwesti;-)).
Wszyscy tylko w kolko, "a jak to zdrobic?".
No i ja na razie nie wiem, wyjdzie w praniu.

oj wiecie ja dla synka chcialam wczesniej dariusz albo edward a teraz moj M wymyslil Adasia i co ja mam zrobic przy pierwszym synku ja chcialam remigiusza i jeszce okazalo sie ze polozna ktora odbierala porod miala meza remigiusza to zostalo , ale teraz wypada zebym ustapila co do dziewczynki jestesmy nadla jednomyslni Alicja Izabela .... zobaczymy po porodzie abrdzo bym chciala miec Alunie ale chyba bedzie Adas!!!:crazy::rofl2:

oj wiecie ja dla synka chcialam wczesniej dariusz albo edward a teraz moj M wymyslil Adasia i co ja mam zrobic przy pierwszym synku ja chcialam remigiusza i jeszce okazalo sie ze polozna ktora odbierala porod miala meza remigiusza to zostalo , ale teraz wypada zebym ustapila co do dziewczynki jestesmy nadla jednomyslni Alicja Izabela .... zobaczymy po porodzie abrdzo bym chciala miec Alunie ale chyba bedzie Adas!!!:crazy::rofl2:
Lucyann - Alicje to naprawdę fajne dziewczyny:tak:Wiem coś o tym, bo jestem jedną z nich;-):-pświetny wybór:tak:

Lunia i o to chodzi Alicja to moje marzenie ale niestety trzy razy byl widoczny siusiak wiec chyba tylko marzenie bo juz nie bedziemy chyba probowac moze po 40sce...hihihihihiihihi;-)

Lucyann mojej kuzynce lekarz pokazywal jeszcze siusiaka przed porodem zaraz... i co zamias Piotrusia urodzila sie Małgosia (a jak juz sie urodzila to kuzynka zaczela wrzeszczec ze to nie jej dziecko lekarz do tej pory sie z niej smieje ze nie chciala swojego malucha:-)), tak wiec ja sie nie nastawiam na 100% ze u mnie np bedzie Wojtuś bo zawsze moze byc jeszcze Anielka;-)

My tez już kilka razy przewertowaliśmy kalendarz i ciągle zostają nam tylko dwa imiona, Antoś i Filip. Raz myślę sobie o maluchu Antoś a raz Filip, i ciągle mówimy o nim Dzidzia :-) Chociaż od tygodnia zaczęłam mówić "chyba Antoś"
Mężowi podoba się jeszcze Maksymilian, ale mnie się to imię kojarzy z Dynastią i imionami typu Dexter :-) mimo że to typowo polskie imię, bo przecież nawet jego patron nie żył w Polsce aż tak dawno.
Z dziewczynką nie byłoby wielkich problemów, na pewno byłaby Aleksandra.

reklama
Do góry