Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

najpierw ja bylam na wakacjach, teraz ona ma urlop - wizyte mam w tym tyg., ale usg raczej nie bedzie, bo nie mam na jazdej wizycie...polowkowe juz bylo, teraz wypada dopiero ok. 35 tyg nastepne :-( - chyba ze zrobi jakies dodatkowe....
? Mamy z mezem rozbiezne gusty i jak narazie mowimy do synusia Junior
... ale jak dlugo tak mozna
...
, a teraz kompletna konsternacja i brak zdecydowania.Bardzo ładne imięOoo to jak ja sie przyzwtczailam. Nasz bedzie Joachim.
Rodzina za kazdym razem jak rozmawiam sie pyta czy moze nam sie nie zmienilo.
Oryginalne
U nas w rodzinie to samo pytanie - a może zmienicie jeszcze zdanie? Nie, ma być Nina i już
No chyba, że Nina okaże się być Olusiem