Ja też nie mogę się doczekaćWooow wspaniale!Nie mogę się doczekać!
Jak emocje?
Jesteśmy pozytywnie nastawieni
Trzymajcie kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie mogę się doczekaćWooow wspaniale!Nie mogę się doczekać!
Jak emocje?
Oooo a ile zapłaciłaś za Menopur? Dostałaś na ryczałt receptę ? Bo mi pierwsza wypisali na 100%... we czwartek mam kontrolę to będę pytać czemu nie dostałam refundacji...Hej, ja po wizycie jest 8 lub 9 pęcherzyków, ale wolno rosną. Dziś dostałam już inne leki menopur i ganirelix, następna wizyta w środę
Izuu zapłaciłam za menopur 600 1op- 3,20Oooo a ile zapłaciłaś za Menopur? Dostałaś na ryczałt receptę ? Bo mi pierwsza wypisali na 100%... we czwartek mam kontrolę to będę pytać czemu nie dostałam refundacji...
Czyli jestem 2tys zł w plecy.... We czwartek mam wizytę kontrolną i się dopytam,.czemu lekarz na poprzedniej wizycie wypisał mi na 100% receptę....Izuu zapłaciłam za menopur 600 1op- 3,20
Zmyłka, nie wiem co ja ostatnio sobie policzyłam jak dr liczył, pęcherzyków jest 7. Zaczynam się bać ile będzie dojrzałych oocytów. Została mi zwiększona dawka menopur. I w pt kolejna wizyta. Mamy nadzieję że punkcja w poniedziałek, ale może być różnie.Hej, ja po wizycie jest 8 lub 9 pęcherzyków, ale wolno rosną. Dziś dostałam już inne leki menopur i ganirelix, następna wizyta w środę
Ile masz już Menopuru?Zmyłka, nie wiem co ja ostatnio sobie policzyłam jak dr liczył, pęcherzyków jest 7. Zaczynam się bać ile będzie dojrzałych oocytów. Została mi zwiększona dawka menopur. I w pt kolejna wizyta. Mamy nadzieję że punkcja w poniedziałek, ale może być różnie.
Codziennie teraz po 400 + ganirelixIle masz już Menopuru?
Liczmy, że z tych 7, znaczną większość będzie dojrzała i dobrze się lekarz wstrzeli z punkcją![]()
Ja mam 300 dziennie i dziś na USG (8dc) po dwa pęcherzyki wiodące na każdym jajniku i kilka małych .... Nie pała to optymizmem ale czekam na telefon od lekarza prowadzącego co on na to...Codziennie teraz po 400 + ganirelix