reklama
Kinga123..
Zaangażowana w BB
Asia igły bolą, mnie bolałyZrobiłam wczoraj wieczorem zastrzyk z prolutexu. Ciągle boli to miejsce, czy to normalne? Jeszcze nigdy tego nie brałam więc nie mam doświadczenia. Macie jakieś sposoby żeby nie bolało tak długo?
Po neoparin mnie tak nie bolało. Zobaczę jak dzisiaj... nawet przez dotyk ubrania mnie bolałoAsia igły bolą, mnie bolałya kułam się chyba z 1/3 pierwszej ciąży prolutexem i całe dwie ciąże clexanem. Raz bolały mniej raz bardziej, stanu nie boli nie znam
![]()
Jennn
Fanka BB :)
Dzwonili z kliniki. Mamy 4 zarodki, na razie z 2 dobyjedna komórka nieplodnila się nieprawidłowo. Co ciekawe zastosowali picsi i będzie embrioglu. To wszystko z programu! Naprawdę jestem pod wrażeniem dofinansowania!
Asiu, wszystkie trzymamy tu kciuki za Wasze zarodki
Basiaaaa007
Zaangażowana w BB
U mnie się sprawdzało bardzo powolne wstrzykiwanie prolutexu. Aczkolwiek często jak trafiłam w złe miejsce miałam siniaki i krwiaki nawet i cały brzuch obolały.Zrobiłam wczoraj wieczorem zastrzyk z prolutexu. Ciągle boli to miejsce, czy to normalne? Jeszcze nigdy tego nie brałam więc nie mam doświadczenia. Macie jakieś sposoby żeby nie bolało tak długo?
Pierwsza wizyta potwierdzająca ciążę jest darmowaJak to jest w programie? Beta po transferze tez jest darmowa? Jak ewentualne wizyty potwierdzające ciążę?
reklama