Nelliel
Fanka BB :)
Zaczyna się przed, ja piłam jeszcze kilka dni poA ten koktajl z arbuza i buraka to pije się przed czy po transferze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaczyna się przed, ja piłam jeszcze kilka dni poA ten koktajl z arbuza i buraka to pije się przed czy po transferze?
Ja dzisiaj kupiłam arbuza i buraki, zapomniałam o imbirze i wysyłam mojego zaraz po to. Przed jużA ten koktajl z arbuza i buraka to pije się przed czy po transferze?
no ja tylko używam wkładki aż nie wypłynie później już nie bo nie lubię czuć wkładkiTo jest okropne ! Szczególnie jak trzeba wyjść z domumnie ratują wkładki bo inaczej to mam wrażenie że mam mokre spodnie
![]()
Ja piłam trzy dni przed transferem i chyba nawet 10 dni po, dopóki się arbuz nie zepsuł xDA ten koktajl z arbuza i buraka to pije się przed czy po transferze?
To także trzymam kciuki żeby było po twojej myśliJa już kończę brać tabletki na Endo i za tydzień w piątek mam mieć wizytę u dr. Wtedy będzie kontrola po zabiegu i plan czy startujemy teraz z lekami czy w lutym. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że teraz. Już wystarczy mi tego odkładania, bo za chwilę część badań będzie znowu tracić ważność![]()
Ja już dzisiaj piłam, transfer mam we wtorek. Po transferze też będę piła. Uważam ,że nie zaszkodzi.A ten koktajl z arbuza i buraka to pije się przed czy po transferze?
Mam nadzieję, pierwszy raz jadę sama na transfer bo mąż nie może wziąć wolnego w pracyJa dzisiaj kupiłam arbuza i buraki, zapomniałam o imbirze i wysyłam mojego zaraz po to. Przed już
@ic5289 trzymam kciuki proszę myśl pozytywniedasz radę
![]()
Znam ta presję, gdyby było po mojej myśli to już roczne dziecko biegaliby wśród nas, nawet ostatni raz moja córeczka miałaby już upragnioną siostrę. Często mówi że jej się śni że ma siostrzyczkę, albo kiedy będzie dzidzius. To jest straszne, wiem, ty bardzo chcesz a tu musisz wymyślać coś do dziecka żeby odwlekać. Musi wyjść słońce i będzie dobrzeMam nadzieję, pierwszy raz jadę sama na transfer bo mąż nie może wziąć wolnego w pracydodatkowo jestem już zmęczona psychicznie ... I cały czas krąży mi z tyłu głowy myśl,że to ostatnia
... Mój synek tak marzy o rodzeństwie...