Lilli2
Fanka BB :)
Czasem w nocy by się to odcięcie przydało jak nie można zasnąćNie, no moment usypiania jest najlepszy.. takie odcięcie, bum..
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czasem w nocy by się to odcięcie przydało jak nie można zasnąćNie, no moment usypiania jest najlepszy.. takie odcięcie, bum..
![]()
Cieszy mnie że dobrze się czujesz oby tak dalejDziękuję kochanaczuję się dobrze, wyspana, brzuch już prawie nie boli. Nawet mi się tam podobało, lubię ten moment usypiania
![]()
A jak u Ciebie?![]()
No ja trochę opuchnięta jestem, ale mam nadzieję, że teraz jak hormony zejdą to i cała ta nagromadzona woda ze mnie zejdzie.Cieszy mnie że dobrze się czujesz oby tak dalej, ja niezbyt miło wspominam kilka dni po punkcji obolała byłam jak niewiem co, też bardzo lubię moment odlotu
Mam nadzieję, że u mnie wszystko ok, w niedzielę USG, więc się okaże co tam słychać wewnątrz.
Który to już będzie tydzień?Cieszy mnie że dobrze się czujesz oby tak dalej, ja niezbyt miło wspominam kilka dni po punkcji obolała byłam jak niewiem co, też bardzo lubię moment odlotu
Mam nadzieję, że u mnie wszystko ok, w niedzielę USG, więc się okaże co tam słychać wewnątrz.
Możliwe, przy tych końskich dawkach hormonów po transferze, takie kłucia w jajnikach czy macicy są raczej normalne.Zaczynam trochę schizować. Czuję dziś takie kłucie jakby jajnika. Czy to możliwe po transferze?
Też miałam kłócia takie naprzemian, hormony dają popalić.Zaczynam trochę schizować. Czuję dziś takie kłucie jakby jajnika. Czy to możliwe po transferze?
Będzie 9+2Który to już będzie tydzień?
@spekoppar_ cofinij kilka stron wcześniej, ja miałam tak od rana. Jutro biorę l4 z pracy, może to od siedzenia. Wolałabym nie wyrzucać sobie. Wzięłam nospe, pisałam do Janeczko i wyraził zgodę. Zwiększam magnes od dzisiaj.
A ja czekam na wieści o hodowliNo ja trochę opuchnięta jestem, ale mam nadzieję, że teraz jak hormony zejdą to i cała ta nagromadzona woda ze mnie zejdzie.
To czekamy w niedzielę na wieści co tam u kropka słychać!![]()