reklama

In vitro 2024 - refundacja

Transfer bardzo sprawnie 🙂 przychodzi się godzinę wcześniej, pobierają krew i badają progesteron, a w tym czasie trzeba zapełnić pęcherz.
Pani położna sprawdza czy jest pełny pęcherz, a sam transfer to chwila. Leży się kilka minut i do domu 🙂
Czyli pozwalają poleżeć po? 🙂 a dostaje się zdjęcie kropka? I jaki jest w ogóle kontakt z kliniką w trakcie procedury? Czy dają znać jak zarodki się rozwijają przed transferem? Widzę, że w każdej klinice to trochę inaczej..

reklama
@Kasienkaol jak się udały wakacje? Miałaś problemy z przewożeniem leków? Zaczęłaś już stymulację? :)
a wakacje fajnie, jak ktoś nie lubi gorąca i chce pozwiedzać to styczeń w Egipcie ideolo. Wieczory na cienkie spodnie i sweterek, a w dzień gdyby nie wiatr to gorąco, takie polskie lato:)
Wyczytaliśmy że w luku bagażowym jest od 8 do 18 stopni, daliśmy do dużego bagażu leki. Przecież tam zwierzęta się przewozi, więc zimno nie może być:) liczyłam że szybciej okres przyjdzie jak wcześniej przy antykoncepcji, Ale wczoraj dopiero 2dc, więc od wczoraj zaczęłam zastrzyki, czekam na tel od lekarza kiedy wizyta, bo grafik ma pełen a muszę mieć wizytę w czwartek lub piątek. :)

a wakacje fajnie, jak ktoś nie lubi gorąca i chce pozwiedzać to styczeń w Egipcie ideolo. Wieczory na cienkie spodnie i sweterek, a w dzień gdyby nie wiatr to gorąco, takie polskie lato:)
Wyczytaliśmy że w luku bagażowym jest od 8 do 18 stopni, daliśmy do dużego bagażu leki. Przecież tam zwierzęta się przewozi, więc zimno nie może być:) liczyłam że szybciej okres przyjdzie jak wcześniej przy antykoncepcji, Ale wczoraj dopiero 2dc, więc od wczoraj zaczęłam zastrzyki, czekam na tel od lekarza kiedy wizyta, bo grafik ma pełen a muszę mieć wizytę w czwartek lub piątek. :)
Jednym słowem startujesz na mocnej petardzie ;) naładowana witamina D ;)

Jednym słowem startujesz na mocnej petardzie ;) naładowana witamina D ;)
chciałabym tak powiedzieć, ale jesień i zima na przestrzeni ostatnich lat to dla mnie zjazd…. Jadę na wakacje, jest zajebiscie, wracam… zjazd…. 😅 czasem myślę że przydałyby mi się jakieś leki antydepresyjne. Jednak z tego co słyszę to dużo ludzi tak ma 😅
Byle do marca…. Ale teraz głowa trochę zajęta to przetrwam 😅

Wreszcie dotarły wyniki z wczorajszego badania w klinice ,beta ładnie rośnie 🥰 pozostaje czekać do kolejnej wizyty i USG .Nadal ciut mnie martwi progesteron na poziomie 20 ,ale skoro lekarz nie dzwoni że coś mi się nie podoba to chyba nie jest najgorszy .

Załączniki

• Screenshot_2025-01-20-22-44-40-100_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-20-22-44-40-100_com.android.chrome.jpg
    150,5 KB · Wyświetleń: 127
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry